Homepage  / Vedete străine

Maisie Williams, transformare dramatică pentru cel mai recent rol. Actrița din „Game of Thrones”, obligată să slăbească 11 kilograme

Maisie Williams, transformare dramatică pentru cel mai recent rol. Actrița din „Game of Thrones”, obligată să slăbească 11 kilograme
10

de Roxana Mirea,

Maisie Williams a trecut printr-o transformare dramatică pentru a putea să o interpreteze pe Catherine Dior în serialul „The New Look”. Actrița din „Game of Thrones” a slăbit 11 kilograme și a fost permanent supravegheată de medici. Iată cum arată acum.  

Cum arată acum Maisie Williams, actrița din „Game of Thrones” 

Maisie Williams a suportat mai multe schimbări pentru cel mai recent rol al său. Pentru viitorul serial a lui Williams, „The New Look”, ea a îmbrățișat o schimbare fizică majoră pentru a se transforma în personajul ei, Catherine Dior. 

Actrița din „Game of Thrones”, în vârstă de 26 de ani, a dezvăluit într-un nou interviu acordat revistei Harper’s Bazaar U.K. că s-a ras în cap și a slăbit aproximativ 11 kilograme pentru a-și întruchipa rolul de soră mai mică a lui Christian Dior. „Mâncam foarte puțin, meditam tot timpul, ardeam lumânări și tămâie în apartamentul meu”, a dezvăluit Williams.  

Procesul de slăbire a celor 11 kilograme a fost supravegheat de o echipă de medici care i-au monitorizat în mod regulat ritmul cardiac și i-au făcut analize de sânge. Williams a explicat că cea mai mare parte din pierderea ei în greutate a fost accelerată de transpirația lichidelor chiar înainte de filmări. 

Trebuia să mă trezesc la 4 dimineața ca să încep să transpir. Cu o seară înainte, pe la 7 sau 8 seara, aveam voie să mănânc ceva sărat și deshidratant – niște somon afumat și un pahar mic de vin”, și-a amintit Williams. „Apoi făceam o baie fierbinte cu multe săruri în ea. Apoi levitam într-un fel în pat și dormeam timp de poate trei ore, după care mă trezeam și mâncaam un pumn de nuci.” 

„În acest moment nu aș putea să dorm toată noaptea”, a împărtășit actrița. „Mă tot trezeam și mă simțeam ca o bilă în interiorul unei sticle, zdruncinată…” 

Maisie Williams, transformare dramatică pentru cel mai recent rol al ei. Actrița din „Game of Thrones”, obligată să slăbească 11 kilogrameIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Maisie Williams, diferența dintre pregătirea pentru Arya Stark și Catherine Dior 

Ea a dezvăluit, că în timpul nopților nedormite, asculta cartea pe care se bazează serialul, „Miss Dior: A Story of Courage and Couture”.  

Maisie Williams a adăugat că, pe lângă ciclurile de somn afectate, a avut coșmaruri care au determinat-o pe actriță să se identifice cu Catherine Dior, luptătoare a rezistenței franceze din al Doilea Război Mondial.   

Ea a precizat că visele ei o făceau să se simtă „limitată” și „aproape ca într-o paralizie a somnului”. Williams a precizat că acele vise includeau „viziuni oribile ale unor bărbați în uniformă” și că se simțea ca și cum ar fi fost „prinsă în capcană și atacată”.  

Pe măsură ce conversația a continuat, actrița a explicat că cerințele fizice ale recentului ei rol diferă foarte mult de cele ale rolului Arya Stark din „Game of Thrones”. Ea a precizat că Catherine „a controlat” ceea ce a mâncat ea, cum s-a mișcat, cum a dormit și cum a gândit, în timp ce rolul Aryei i-a cerut să „construiască mușchi diferiți”. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton