; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

"Los Angeles Premiere For The Sixth Season Of HBO

Maisie Williams se bate iar! Actrița care-a interpretat-o pe Arya în „Urzeala tronurilor” are un nou serial

02 July 2019

Maisie Williams, Arya Stark din „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones', va avea rolul principal în „Two Weeks To Live', un nou serial pentru Sky One, de șase episoade, în care va juca o tânără în afara legii.

După opt ani de peregrinări pe drumurile din Westeros, tânăra Maisie Williams (22 de ani) își continuă cariera. Abia ce s-a terminat „Urzeala tronurilor' că actrița britanică a și pus mâna pe un nou contract.

Cu titlul „Two Weeks to Live' și anunțată drept comedie de aventuri, producția de șase episoade va urmări peripețiile tinerei Kim Noakes (jucată de Maisie Williams), crescută de mama sa la marginea societății după dispariția misterioasă a tatălui său. După mai mulți ani în care a dobândit tot felul de tehnici de supraviețuire, Kim iese din letargie pentru o misterioasă misiune secretă pentru a onora memoria tatălui dispărut. Tânăra va face cunoștință cu Nicky și cu fratele său Dave, cu care va înfrunta și poliția și un gangster periculos.

Scenariul noului serial, care va avea premiera în Marea Britanie în 2020, semnat de Gaby Hull („Obsession'), se pare că a convins-o pe Maisie Williams, care nu și-a ascuns entuziasmul: „Sunt nerăbdătoare să fac ceva nou. Cred că «Two Weeks To Live» are într-adevăr potențial și abia aștept să fac ceva extraordinar cu această echipă minunată'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare