; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lonore e il rispetto 128822l

Mâine, TVR 2 difuzează ultimul episod al serialului „Onoare şi respect”. Ce se aude despre un nou sezon

11 May 2018

Sâmbătă, 12 mai, de la ora 22.10, TVR 2 va difuza ultima parte a serialului care l-a făcut faimos pe actorul Gabriel Garko.

Serialul italian difuzat de TVR 2, „Onoare şi respect', a ajuns la ultimul episod. Sâmbătă 12 mai, de la ora 22.10, telespectatorii vor urmări partea a opta din sezonul 5 al seriei care îl are în rolul principal pe actorul din Torino, Gabriel Garko. Așteptat cu nerăbdare, cel de-al cincilea sezon „Onoare şi respect', difuzat în premieră și în exclusivitate pentru România de TVR 2, a fost plin de răsturnări şi dezvăluiri spectaculose. La final, viaţa zbuciumată a familiei Fortebracci e schimbată radical, iar Tonio reuşeşte în ultimul episod să-şi îmbrăţişeze cei doi copii şi să-şi găsească liniştea.

 

Actorul Giuseppe Cascella, în discuţii cu producătorii

Denumit „Ultimul capitol”, cel de-al cincilea sezon „Onoare şi respect' pare să nu lase loc la o continuare a poveştii. Mai mult, spre dezamăgirea fanilor, anul trecut Gabriel Garko mărturisea într-un interviu pentru „Verissimo” că ar fi riscant și contraproductiv să se continue saga familiei Fortebracci şi că a decis, cu regret, să renunțe la acest rol. „Într-un anumit moment trebuie să oprești lucrurile, înainte ca publicul să obosească', spunea Gabriel Garko.

Fanii nu s-au împăcat cu gândul că-şi vor lua rămas bun de la „Onoare şi respect', serie care a debutat în anul 2006 și a făcut audiențe foarte mari. Publicațiile din Italia au imaginat şi câteva scenarii pentru o posibilă continuare. Într-o primă variantă Rosalinda ar putea deveni moştenitoarea lui Tonio Fortebracci, în cel de-al șaselea sezon, sau povestea ar putea continua cu dorința Antoniei de a-și răzbuna familia.

Vestea bună pentru fanii seriei „Onoare şi respect' a venit la începutul anului 2018, când actorul Giuseppe Cascella, cunoscutul Don Salvo, a mărturisit că a avut discuţii cu producătorii seriei „Onoare şi respect' pentru o posibilă reluare a filmărilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare