; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vocea Romaniei 2

Astăzi se stabilesc finaliștii “Vocea României”

10 December 2015

Misiunea antrenorilor la Vocea României' devine din ce în ce mai grea, iar lupta pentru un loc în marea finală din ce în ce mai dură. Etapa duelurilor încrucișate va pune astăzi față în față câte doi concurenți din echipe diferite, care vor face tot posibilul să cucerească publicul cu interpretările lor și să meargă mai departe în competiție. Care sunt cele patru cupluri de dueliști alese de Loredana, Tudor, Smiley și Moga și ce momente au pregătit concurenții pentru semifinală, vom vedea astăzi de la 20.30.

Vocea Romaniei 2

Din opt concurenți vor rămâne în marea finală numai patru, care vor intra în bătălia pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro! Telespectatorii își pot vota favoriții prin sms la numărul 1200 sau, în premieră, direct pe Facebook, pe pagina oficială Vocea României'. La fiecare start vot anunțat, poll-ul de votare pentru fiecare cuplu de dueliști va intra pe pagina de Facebook Vocea României'. Finalist este concurentul cu cele mai multe voturi cumulate, pe sms și Facebook.

echipe semifinala Vocea Romaniei

Loredana, Tudor, Smiley și Moga au ales pentru concurenții lor piese precum „The winner takes it all', „Cant take my eyes off you' sau „Atât de singur'.

Tot azi, antrenorii vor urca pe rând pe scenă pentru a cânta unele dintre cele mai îndrăgite piese ale lor. Smiley va încânta publicul cu cel mai nou single al său, „Pierdut buletin', iar Tudor, Loredana și Moga vor cuceri publicul cu trei momente senzaționale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare