; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_MIS4464

Mâine, pe scena „X Factor”

01 October 2015

Vineri, 2 octombrie, de la 20.30, la Antena 1, voci spectaculoase, declarații de dragoste și momente pline de umor la „X Factor'.

[Not a valid template]

Cea de-a patra ediție X Factor din seria audițiilor cu juriul aduce pe scenă vinerea aceasta talente care îi vor face pe jurați să aplaude în picioare și să fie mai mult decât generoși în complimente. Fie că au legătură cu muzica, așa cum este cazul unul profesor de chitară sau al unui grup de patru frați care cântă acapela, fie că nu au mai cântat pe o astfel de scenă, ci numai pentru cei apropiați, unii dintre concurenții din ediția din 2 octombrie vor pleca cu zâmbetul pe buze și lacrimi de fericire în ochi când vor auzi ce au de spus jurații.

 

Jurații i-au găsit soție lui Dani

Un exemplu de talent neșlefuit, care poate străluci ca un diamant prin execițiu, este dat de o tânără casnică din Cluj, care, la numai 33 de ani, are deja doi copii de 17 și 11 ani. Cu o familie frumoasă care o susține la orice pas, clujeanca va umple scena cu vocea și căldura ei. La fel de carismatică se va dovedi și o studentă la Paris la Academia Internațională de Comedie Muzicală, care va reuși să îi transpună pe jurați într-o poveste frumoasă. Cuceriți de zâmbetul ei, cei trei mentori au imediat o idee năstrușnică: să-l însoare pe Dani cu ea! Ce va avea de spus prezentatorul „X Factor' și de ce vine lângă concurentă cu un desert savuros, telespectatorii vor afla vinerea aceasta de la 20.30.

 

Jorge pe scena „X Factor'

Din aceeași ediție nu vor lipsi invitați surpriză pe scena „X Factor', precum Jorge, dar și concurenți a căror prezența nu va fi ușor uitată: de la două tinere care vor să ajungă celebre cu trupa lor dar sfârșesc prin a se certa în fața juriului, la un tânăr basarabean care e pasionat nu numai de muzică, ci și de astrologie și care îi va oferi Deliei o astrogramă: cu această ocazie, jurata află că are ascendent în Scorpion, ea fiind în zodiac Vărsător.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare