; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ferma vedetelor

Mâine începe “Ferma vedetelor”. Ce nu trebuie să ratezi!

15 February 2016

A mai rămas o singură zi până la debutul reality show-ului de la Pro TV, Ferma vedetelor'.

Ferma vedetelor

De ce să urmărești noul sezon Ferma vedetelor'? În primul rând, pentru că ferma în care vor locui Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate și Octavian Strunilă le va da mari bătăi de cap.

Show-ul mutat în Cipru le va oferi telespectatorilor ocazia de a face cunoștință cu o altă cultură, cu un mod de viață diferit. Și chiar cu o limbă diferită… cei 12 concurenți face negoțul cu un vânzător cipriot, care nu vorbește limba română.

După ce că sunt într-o țară nouă, în condiții neprietenoase, fără confortul cu care sunt obișnuiți, concurenții vor avea de îngrijit și câteva specii de animale mai rar întâlnite la o fermă românească.

Duelul va fi din ce în ce mai aprig și va avea loc într-un cadru spectaculos, în vârf de munte, printre ruine antice.

Ferma vedetelor' va fi difuzată de PRO TV, în fiecare marți și miercuri, de la 20.30, și le va prezenta telespectatorilor aventurile celor 12 concurenți aflați în bătălia pentru titlul de Fermierul anului.

În prima ediție, vom asista la intrarea în fermă a celor 12 concurenți, familiarizarea acestora cu condițiile întâlnite în ferma abandonată, dar și cu sarcinile pe care le au de îndeplinit. Totodată, Iulia Vântur le va prezenta celor 12 vedete regulile competiției.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare