; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_190915_Am ceva sa ti spun_0027

Mâine începe noul show de la Antena 1, „Am ceva să-ți spun”

30 September 2015

Oameni cu destine emoționante vin joi, 1 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1, în prima ediție a emisiunii „Am ceva să-ți spun', prezentată de Sonia Simionov.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_190915_Am ceva sa-ti spun_0027

Unul dintre acești oameni speciali este Renata, o tânără de 28 de ani, cu o poveste incredibilă. Abandonată de mama ei, la naștere, Renata a supraviețuit Centrului de recuperare și reabilitare a persoanelor cu handicap de la Cighid, considerat un lagăr de exterminare a copiilor cu probleme, în perioada comunistă. Cine a salvat-o pe copilă din acel loc sinistru, în care a ajuns fără să aibă vreun handicap, și pentru cine va dori ea să-și arate recunoștința, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara, la „Am ceva să-ți spun'.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_190915_Am ceva sa-ti spun_0023

În aceeași ediție, va fi prezentată povestea lui Constantin (24 de ani), student la Facultatea de Teologie Ortodoxă de la Iași. Acesta a cerut ajutorul echipei emisiunii să-și găsească tatăl biologic pe care nu l-a întâlnit niciodată și despre care ceilalți membri ai familiei sale i-au spus că este decedat. Dacă această întâlnire a fost posibilă, telespectatorii Antenei 1 vor afla în prima ediție a emisiunii „Am ceva să-ți spun'.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_190915_Am ceva sa-ti spun_0025

„Poveștile din platoul nostru sunt extrem de emoționante. Faptul că nu este nimic regizat și că totul este real face ca în platou atmosfera să fie una plină de emoție. Lacrimile oamenilor sunt reale, zâmbetele lor sunt reale. Aici nimeni nu judecă pe nimeni. Scopul este ca oamenii să plece fericiți acasă. Chiar și în poveștile despre conflicte partea cea mai importantă este medierea. Nu punerea oamenilor la zid, chiar dacă au gresit în vreun fel. Fiecare parte are dreptul să-și spună părerea. Și stă numai în decizia celor care vin în platou dacă dau sau nu la o parte barierele dintre ei', spune Sonia Simionov, prezentatoarea emisiunii.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_190915_Am ceva sa-ti spun_0028

Ca o surpriză, la „Am ceva să-ți spun', telespectatorii vor descoperi și vedete care vor susține protagoniștii incredibilelor povești care se vor spune aici. Cine vor fi aceste vedete și care sunt și celelalte povești care vor fi prezentate aici, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

„Cei care se vor uita la «Am ceva să-ți spun» vor simți emoția în stare pură, vor auzi povești extraordinare și, în unele momente, se vor regăsi poate pe ei înșiși', spune Dana Mladin, producătorul emisiunii.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare