; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Digi 24   4

Mâine, 1 martie, Digi 24 împlinește 4 ani

29 February 2016

Televiziunea de ştiri a pregătit pentru ziua aniversară o serie de programe speciale şi două noi proiecte jurnalistice. Tot din 1 martie 2016, Digi 24 poate fi urmărit şi în Republica Moldova.

Pentru 1 martie, Digi 24 a pregătit o ediţie specială a „Digimatinalului', iar pe parcursul zilei, telespectatorii pot urmări cele mai bune momente din Jurnal pentru copii', „Sănătatea în bucate', „Ca-n filme', „2.0', „La volan', „Bonton', „Tinereţe fără bătrâneţe', „Digicult'.

„Proiect de ţară' este numele campaniei lansate de Cosmin Prelipceanu pe 1 martie 2016:

„Vorbim despre modernizarea României şi îi provocăm pe telespectatori şi politicieni să ne spună cum se poate face asta. Începem să vorbim despre el la ora 09.00 dimineaţa, de la Sinaia'.

Elena Vijulie

„Bineînţeles, ne ocupăm în continuare de istorie', mai spune Cosmin Prelipceanu. „Ne uităm la primul val de modernizare a României, al lui Carol I, într-un proiect care se numeşte «Coroana de oţel» şi care e realizat de Elena Vijulie'.

Adriana Nedelea revine pe micul ecran, cu transmisiuni în direct întreaga zi. „De 1 martie, atunci când Digi 24 împlineşte paru ani, voi fi alături de colegii mei, vă voi arăta ce se întâmplă în spatele camerei, cine sunt cei care vă aduc ştirile şi ce fac ei zi de zi. Veţi vedea redacţia Digi 24 aşa cum nu aţi mai văzut-o până acum'.

La ora 20.00, într-o ediţie specială a „Jurnalului de seară', transmisă în direct de la Castelul Peleş din Sinaia, Cosmin Prelipceanu are doi invitaţi: Emil Hurezeanu şi Cristian Tudor Popescu.

un minut si o secunda

De la ora 21.00 echipa de la „România furată' a pregătit o ediţie specială, omagiu victimelor incendiului din clubul Colectiv, „Un minut şi o secundă'. Supravieţuitori, rude ale celor decedaţi la Colectiv, medici, poliţişti, procurori, oficialităţi – toţi au vorbit cu reporterii Digi24.

De la 23.00, Tudor Muşat intră în culisele Băncii Naţionale a României, într-o ediţie specială a emisiunii „24 într-o oră'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare