; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maia Morgenstern, pe scenă la concertul Taxi   15 ani

Maia Morgenstern, pe scenă la concertul “Taxi – 15 ani”

05 February 2014

Afis_Taxi_15În luna martie, trupa Taxi împlinește 15 ani. Aniversarea va fi sărbătorită împreună cu fanii în spectacolul „Taxi – 15 ani', ce va avea loc în data de 17 martie, la Sala Palatului. Alături de Taxi vor urca pe scenă prieteni și susținători ai trupei, în calitate de invitați speciali în spectacol.

Unul dintre oaspeții de seamă ce vor însoți trupa pe scenă este actrița Maia Morgenstern. Motivele pentru care doamna Morgenstern va fi alături de Taxi sunt explicate chiar de domnia sa:

„15 ani e o vârstă dificilă. Adolescența e o vârstă dificilă. În prag de maturitate, cred că e momentul să-ți alegi cu grijă prietenii, să gestionezi cu grijă energia debordantă, să ai parte de înțelegerea adulților, a celor care au trecut de adolescență. Ce mă leagă de trupa Taxi este o prietenie. Ce mă seduce la trupa Taxi prin persoana lui Dan Teodorescu este umorul, autoironia – expresie a unei inteligențe ascuțite și înțelepciunea surprinzătoare pentru o vârstă adolescentă, cum este cea de 15 ani.', a declarat Maia Morgenstern.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare