; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maia Morgenstern despre rolul din “Iubire şi onoare”

26 August 2010

Maia MorgensternTelenovela toamnei Iubire şi onoare' promite din ce în ce mai multe. După distribuţia stufoasă, plină de actori pe cât de frumoşi pe atât de talentaţi, micile detalii cu privire la scenariul serialului ne indică faptul că vom avea parte de o poveste pe cât se poate de interesantă.

Pe lângă iubirea imposibilă dintre un arab şi o româncă, toate celelalte personaje au şi ele drumurile lor încâlcite şi pline de secrete. Marieta (Maia  Morgenstern), mama Ilincăi (Mădălina Drăghici) se luptă cu fantomele trecutului şi ascunde un secret care îi poate distruge familia.

În general fiecare părinte, în special mamele de fete, păstreză un secret undeva foarte bine ascuns. Cred că fiecare mamă, în dorinţa de a-şi proteja copilul, în dorinţa ca cel ce vine să nu repete greşelile ei sau ale generaţiei ei, preferă să treacă sub tăcere, să lase în umbră, zone ale existenţei nu din ruşine, nu din teamă, ci din nevoia, dorinţa de a-şi proteja copilul. Este şi cazul Marietei, o femeie care a trecut sub tăcere şi a ascuns undeva, în adâncul conştiinţei, vechi dureri şi secrete grele', spune actriţa.

.

Citeşte şi:

Este gata genericul de la Iubire şi onoare'

Gina Pistol joacă în Iubire şi onoare'

Distribuţia „Iubire şi onoare', completată de Willmark

Adela Popescu îl vânează pe Vâlcan în Iubire şi onoare'

Radu Vâlcan nu are ochi decât pentru Mădălina

Fodor şi Pătraşcu, un cuplu monden în Iubire şi Onoare'

Denis Ştefan şi soţiile lui din Iubire şi onoare'

Au reînceput filmările la Iubire şi onoare'

Ioana Ginghină filmează la Bodrum, în Turcia, pentru telenovela toamnei de la Acasă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare