; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maia morgenstern

Maia Morgenstern, amenințată cu moartea! Mesajul șocant primit de actriță

29 March 2021

Actrița Maia Morgenstern trece prin momente cumplite! După ce în urmă cu mai bine de o săptămâna a fost surprinsă frapată de o replică antisemită venită din partea unui invitat din cadrul întâlnirii directorilor de teatre şi instituţii de cultură, acum câteva zile aceasta a fost amenințată cu moartea!

Maia Morgenstern a postat pe rețelele de socializare mesajul primit pe email și alte căi, semnat din partea partitului AUR. Mesajul este cutremurător, aceasta fiind amenințată că ea și fiica ei va fi supusă la tratamente inumane. Cu intenții rasiste, persoana amenință că va incendia Teatrul Evreiesc de Stat, al cărui manager este chiar marea actriță.

Maia Morgenstern a publicat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pe care l-a primit chiar înainte de Pesah- Paştele evreiesc, în care este ameninţată cu moartea. Mesajul, sub numele  „O plângere, dacă nu vă supăraţi, de la un cetăţean îngrijorat!'. 

 

Cine se află în spatele amenințărilor

Reprezentanţii formaţiunii Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) au transmis sâmbătă seara, pe pagina de facebook a partidului, un comunicat în care arată că este vorba' o înscenare' şi că sunt alături de Maia Morgenstern pe care o asigură de întreaga consideraţie.

Autoritățile au pornit deja o achetă pentru a depista cine se află în spatele acestui mesaj morbid. Conform Digi24 la cercetări participă Brigada Antiteroristă a SRI, care a colaborat cu Poliţia Român.

„În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind mesajele de amenințare adresate doamnei Maia Morgenstern și Teatrului Evreiesc, au fost efectuate investigații pentru identificarea persoanei care a trimis mesajul, în colaborare cu SRI – Brigada Antiteroristă, fiind stabilită posibila adresă electronică IP, utilizată pentru transmiterea mesajelor', se arată într-un comunicat al IGPR.

Se pare că au fost identificați două persoane suspecte, una dintre ele fiind un tânăr cu afecțiuni psihice. Ancheta este în curs de desfășurare.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare