; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kim şi Kanye

Mai vine cineva la nunta lui Kanye West şi Kim Kardashian?

23 April 2014

Rapper-ul de 36 de ani şi aleasa lui cu trei ani mai mică se vor căsători pe 24 mai, la Paris, însă nori negri au început să plutească deasupra ceremoniei, din cauza firii autoritare a lui Kanye, care o frustrează pe Kim, şi a faptului că mai mulţi invitaţi ar putea să nu participe la nuntă.

The Angel Ball, New York, America - 22 Oct 2012
„Kanye are o viziune foarte detaliată despre ce-şi doreşte şi nu-i permite lui Kim să ia vreo decizie fără aprobarea lui', a povestit o sursă, citată de National Enquirer.

„El a angajat mai mulţi oameni care să planifice evenimentul şi îi sună de 10 ori pe zi pentru a fi la curent cu orice se întâmplă. Situaţia a devenit atât de rea, încât unul dintre ei a renunţat'.

De asemenea, deoarece evenimentul ar urma să aibă loc în acelaşi timp cu ultimul weekend al Festivalului de la Cannes, dar şi pentru că totul ameninţă să se transforme într-un circ mediatic, mai mulţi invitaţi s-au retras, potrivit sursei sus-menţionate. Pe listă se află nume precum Oprah Winfrey, Jay-Z şi Beyonce, Will Smith şi Anna Wintour, editorul ediţiei americane a revistei Vogue.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare