Homepage  / Filme Online / Netflix

Mai multe scrisori de dragoste! Netflix a anuntat un spin-off la „To All the Boys”

Mai multe scrisori de dragoste! Netflix a anuntat un spin-off la „To All the Boys”

de Roxana Mirea,

Vești bune pentru franii „To All the Boys I've Loved Before” / „Tuturor băieților pe care i-am iubit”! Netflix a anunțat că franciza „To All the Boys” va avea un spin-off, care se va numi „XO, Kitty”. Dacă ați îndrăgit-o pe sora mai mică a Larei Jean (Lana Condor), atunci aflați că o veți putea vedea pe Kitty Song Covey, interpretată de Anna Cathcart, într-un nou serial marca Netflix, în care va fi protagonista, de data aceasta.   

Netflix a anuntat un spin-off la franciza „To All the Boys”

Sunteți gata pentru mai multe scrisori de dragoste? Netflix a anunțat că franciza „To All the Boys” va avea un spin-off, bazat pe povestea lui Kitty Song Covey, sora cea mică a Larei Jean, interpretată de Lana Condor. Spin-off – ul se va numi „XO, Kitty”.

„Pun pariu că ai crezut că povestea s-a terminat, că nu vor mai exista scrisori, dar există încă o soră Covey – despre care unii ar spune că este favorita – a cărei poveste de dragoste de-abia începe”, a spus Cathcart într-un videoclip care anunța serialul.

„XO, Kitty” va avea în prim-plan povestea lui Kitty Song Covey, un auto-proclamat expert în dragoste. Aceasta pleacă în străinătate cu ideea de romantism în minte. Cu toate acestea, „când va străbate jumătate de lume pentru a se reîntâlni cu iubitul ei de la depărtare, își va da seama în curând că relațiile sunt mult mai complicate atunci când este propria ta inimă în joc”.

Lara Jean (Lana Condor) și Kitty Song Covey (Anna Cathcart)

Jenny Han – care a scris trilogia care stă la baza celor trei filme: „To All the Boys I’ve Loved Before”, „P.S. I Still Love You” și „Always and Forever, Lara Jean” – va fi co-producător al „XO, Kitty”, alături de Sacha Rothchild.

„XO, Kitty” va avea 10 episoade a câte o jumătate de oră fiecare. Data lansării nu a fost încă anunțată.

Despre ce este vorba în „To All the Boys I’ve Loved Before”

Lara Jean, interpretată de Lana Condor, este o adolescentă în căutarea iubirii. Aceasta a scris o scrisoare pentru fiecare băiat de care a fost îndrăgostită cândva, cinci, în total. Atipic este faptul că ea nu a trimis respectivele scrisori și le-a ascuns bine într-o cutie. Atât de bine, încât, într-o zi, acestea au fost expediate destinatarilor. De acum, viața amoroasă a Larei Jean, până în acel moment doar imaginară, scapă de sub control. Unul dintre cei care primește o scrisoare este Peter, interpretat de Noah Centineo, poate cel mai popular băiat din liceu.

Povestea Larei Jean continuă în următoarele două filme: „P.S. I Still Love You” / „P.S. Te mai iubesc și‑acum” și „Always and Forever, Lara Jean” / „A ta vesnic, Lara Jean”. De asemenea, franciza „To all the Boys” este o adaptare a trilogiei „To All the Boys I’ve Loved Before”, care s-a tradus și la noi.

  • Vezi mai multe seriale de dragoste pe Netflix!
  • Citește și:

    Urmărește-ne pe Google News
    ALTE ARTICOLE INTERESANTE

    Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

    Abonează-te
    buton