; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pablo lyle  t

Mai mult timp închis! Telenovelistul Pablo Lyle („Blestemul meu iubit”) a solicitat amânarea sentinței

05 March 2021

Data la care Pablo Lyle va fi judecat la Miami, după ce a fost acuzat de omor involuntar în martie 2019, a fost amânată ca urmare a solicitării avocaților actorului. 

O judecătoare a acceptat solicitarea de amânare a procesului, după ce Bruce Lehr, avocatul lui Lyle a solicitat mai mult timp pentru a-și putea pregăti apărarea. Astfel, sentința pe care Lyle o așteatpă de 2 ani va fi dată pe 7 iunie, în loc de 15 martie, cum era inițial programat procesul de judecată.

Conform Asspciated Press ședința de amânare a problemei a avut loc joi, prin intermediul ZOOM unde au participat Philip Reizenstein, celălalt avocat al apărării al actorului, și procurorul Eileen Keeley.

Lyle speră să rezolve în instanță acuzația împotriva sa pentru presupusa crimă a lui Juan Ricardo Hernández, care a avut loc pe 31 martie trecut.

În prezent, Lyle locuiește în Miami cu sora lui și poartă un monitor de geolocalizare pe gleznă pentru a i se urmări mișcările.

Anterior, judecătorul Fernández-Karavetsos îi refuzase permisiunea de a se întoarce în țara sa. Cu toate acestea, ea a fost cea care i-a acordat actorului avantajul de a se putea deplasa fără restricții folosind dispozitivul electronic menționat anterior.

În mai multe rânduri, apărarea protagonistului telenovelei „Blestemul meu iubit’ a cerut eliberarea condiționată a actorului, susținând că Pablo l-a bătut pe bărbat în autoapărare. De asemenea, au solicitat ca el să poată călători în Mexic și să lucreze, dar totul a fost refuzat de judecători .

Familia actorului de telenovele, afectată din toate punctele de vedere

Pablo Lyle nu este singura persoană afectată din cauza procesului legat în care este implicat. Familia actorului de telenovele a cedat treptat consecințelor emoționale și economice pe care le-a declanșat procesul cu care se confruntă Lyle.

Din martie anul 2019, viața lui Pablo Lyle s-a schimbat total, în rău. Actorul cu o carieră promițătoare, care trecuse cu succes de la telenovele la Netflix, trăiește în arest la domiciliu în Miami și nu are voie să se întoarcă în Mexic pentru a locui sau a munci, după ce a fost acuzat de omor involuntar.

Fratele actorului din „Blestemul meu iubit a fost nevoit să își vândă sala de sport pe care o deținea pentru a-l putea sprijini economic pe Pablo. Jorge Lyle achiziționase această sală în 2016 după ce în 2015 a fost câștigătorul formatului „Exatlon în Mexic, potrivit celor de la TVyNovelas. 

 Potrivit aceleiași surse familia lui Pablo a scos și alte proprietăți spre vânzare pentru a suporta toate cheltuielile cauzate de procesul legal cu care se confruntă actorul. 

Mai mult, soția artistului a început o afacere cu dulciuri în Mazatlán, Sinaloa, pentru a genera venituri.

Protagonistul telenovelei „Belestemul meu iubit se va confrunta cu un proces care a trebuit amânat din nou, din cauza pandemiei Covid-19. Avocații acestuia mențin versiunea că actorul a acționat în autoapărare. Deocamdată, Pablo rămâne în arest la domiciliu la Miami. 

Pe 31 martie 2019, Pablo Lyle a lovit un cubanez de 63 de ani într-o altercație care a avut loc pe o stradă din Miami. Bărbatul a murit ore mai târziu. Lyle este acuzat de omor involuntar.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare