Homepage  / Știri

Mai e sau nu Adelina cu Liviu Vârciu?

Mai e sau nu Adelina cu Liviu Vârciu?

de Redactia Tvmania

Cine să o mai înţeleagă pe fosta asistentă a lui Mihai Morar de la emisiunea “Răi, da’ buni!” de pe Antena 2. După împăcarea pompoasă de la “Happy Hour”, unde Liviu a cerut-o din nou în căsătorie în genunchi în faţa naţiunii, declaratiile de pe contul ei de Facebook au fost la fel de schimbătoare precum vremea.

Aşadar, pe 23 septembrie, Adelina Ioana Pestriţu îşi schimbase statusul din “singură” în “căsătorită” şi declara sus şi tare cât de mult îşi iubeşte soţiorul. “Asta sunt, cine mă place, mă place aşa. O iubire sinceră nu trebuie judecată, e viaţa mea, îl iubesc şi trec peste orice pentru el. Cine judecă o iubire atât de sinceră înseamnă că nu a iubit cu adevărat niciodată, iar dacă totul se va dovedi a fi o greşeală, voi răspunde şi mi-o voi asuma. Dar o spun cu voce tare “aşa sunt” şi îl iubesc aşa cum e”, a scris ea la acea vreme.

Între timp, lucrurile s-au mai schimbat. Adelina e din nou “singură” şi crede că ciorba reîncălzită nu mai are acelaşi gust. Cel mai recent comentariu de pe contul ei de Facebook lasă să se înţeleagă ca de fapt din cauza lui Liviu s-a terminat din nou relaţia dintre ei. “Nu am părăsit eu pe nimeni… de ce totul este interpretabil în ţara asta?”, a zis ea.

Adelina pare să nu sufere însă şi este pregătită pentru un nou început. Fraze de genul “nimeni nu este de neînlocuit şi “viaţa este atât de scurtă, trebuie trăită la maxim, fără lacrimi, suferinţe, regrete, remuşcări” ne fac să credem că frumoasa brunetă a pornit din nou la vânătoare.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton