; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Magicianul Ben Hanlin

Magicianul Ben Hanlin vine în România la invitaţia Discovery

17 January 2013

Ben Hanlin, unul dintre cei patru magicieni care prezintă noua emisiune “Ştiinţă şi magie” de pe Discovery Channel, se va întâlni cu fanii Discovery din România în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 24 ianuarie, în sala Epika din cadrul Cinema Digiplex (Băneasa Shopping City), începând cu ora 20.00.

Membru al prestigioasei organizaţii dedicat magicienilor din întreaga lume, Magic Circle, Hanlin a cucerit publicul cu prestaţiile lui uluitoare din Daybreak' (ITV) şi Britains Got Talent – 2011'.

Câştigă una dintre invitaţii!

Cu această ocazie, Discovery Channel lansează o nouă aplicaţie pe pagina sa de Facebook prin intermediul căreia fanii din România pot obţine invitaţia la evenimentul ce va avea loc pe 24 ianuarie. Accesul se face gratuit în limita a 250 de locuri, în baza unei invitaţii electronice, transmise prin sms.

Evenimentul va fi difuzat integral în direct pe pagina de Facebook a Discovery Channel.

De ce e diferită “Ştiinţă şi magie” faţă de alte emisiuni

Începând din 6 ianuarie, Discovery Channel difuzează în fiecare duminică de la ora 20.00 un nou program captivant în care patru magicieni te surprind cu numerele lor de magie. Elementul care face ca acest program să fie diferit de orice alte producţii despre magie este că fiecare demonstraţie este susţinută de explicaţii ştiinţifice. 

Fiecare episod începe cu un truc surprins de camerele ascunse şi culminează cu numere sofisticate, într-o combinaţie fascinantă de magie şi ştiinţă.

Magicienii sunt absolut sclipitori. Am văzut deja că programele dedicate magiei de stradă pot să funcţioneze foarte bine, dacă sunt realizate aşa cum trebuie. Iar acest program are exact ce-i trebuie şi anume, argumentele ştiinţifice care stau la baza numerelor de magie prezentate,' a declarat Sarah Davies, Vice President of Production & Development for Factual programming, Discovery Networks International.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare