; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Magia Revelionului

22 December 2008

Joana Benedek si Gelu Voicu ne invita sa urmarim “Revelion Magic 2008-2009” si sa ne lasam vrajiti de programele speciale pe care TVR 1 ni le-a pregatit.

Magia este ingredientul pe care TVR 1 mizeaza pentru a le asigura telespectatorilor un program de Revelion cat mai reusit. Gazdele “Revelionului Magic 2009-2009” vor fi actrita de telenovele Joana Benedek si interpretul de muzica populara Gelu Voicu. In studioul 3 al Televiziunii Nationale, special amenajat pentru aceste eveniment televizat, prezentatorii au invitat cei mai importanti magicieni din Spania, specialisti in previziuni astrale si hipnoza colectiva. Nelipsiti vor fi si cantareti de muzica usoara si populara, dintre care-i enumeram pe Irina Loghin, Benone Sinulescu, Margareta Paslaru, Damian Draghici, Maria Dragomiroiu, Andreea Banica, Mihai Traistariu, Andra, Mandinga, Anda Adam, Daniela Condurache, trupa Taxi, Luminita Dobrescu, Sofia Vicoveanca, Cornelia si Lupu Rednic. In plus, telespectatorii preocupati de tendintele noului an vor avea ocazia sa urmareasca prezentari de moda, iar actorii Maria Buza, Cove, Gianina Corondan, Irina Mohora, George Ivascu, Liviu Varciu, Viorica Voda, Anca Sigartau si Valentin Uritescu ne vor descreti fruntile si ne vor face sa zambim.

Hocus, pocus… cinci ore de magie
Joana Benedek considera ca telespectatorii ar trebui sa urmareasca programul special de Revelion deoarece “este cea mai mare productie de gen din ultimii ani si are ca si caracteristica principala magia, alaturi de muzica buna din toate timpurile”. Pe parcursul emisiunii, Gelu Voicu va lua o pauza de la functia de prezentator pentru a canta impreuna cu grupul “Doruletul”, pe care l-a infiintat cu patru ani in urma.

Programul special oferit de TVR 1 dureaza aproape cinci ore si a fost inregistrat in perioada 5 – 11 decembrie. Gelu Voicul ne-a declarat ca “filmarile au decurs foarte bine, am resimtit din plin profesionalismul de care da dovada aceasta echipa in desfasurarea si finalizarea proiectelor de televiziune”.

de Cristian Horga

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare