; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Magda Vasiliu

Magda Vasiliu, fostă vedetă Prima TV, nu se mai întoarce în România. De ce a luat această hotărâre

02 June 2021

Magda Vasiliu, fostă prezentatoare la Prima TV, a părăsit România în urmă cu 4 ani, după ce fiul său a fost diagnosticat cu cancer.

Deși o frământă dorul de casă, Magda Vasiliu a dezvăluit recent că nu se va mai întoarce în România. Fiul său, acum în vârstă de 11 ani a fost tratat de medici în Italia, după ce micuțul a primit la vârsta de 7 ani diagonsticul de cancer osos. În prezent, micuțul se simte bine, însă Magda Vasiliu nu are de gând să revină pe meleagurile natale.

De ce nu se mai întoarce Magda Vasiliu în România 

Fosta prezentatoare de la Prima TV a divorțat recent și dorește acum să-și trăiască viața în liniște alături de fiul ei. Unul din principalele motive pentru care nu mai vrea să vină în România este sănătatea fiului ei, spune Magda Vasiliu:

„Nu mă întorc în România. Nu am cum. Vlad are nevoie de controale, va avea de făcut una sau mai multe operaţii la picior, aşa că sunt legată practic de Italia. Iar pentru Vlad, sistemul medical de aici oferă mult mai multă siguranţă. Dar mi-e dor de Sibiu, de brazii cu zăpadă din Păltiniş. De zăpadă, în general.  Mi-e dor de prietenele mele, de colegii de la Prima TV. Apoi, mi-e dor şi de atmosfera de dinaintea sărbătorilor, pentru că aici e diferit', a mărturist aceasta pentru okmagazine.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare