Homepage  / Vedete româneşti

Magda Vasiliu a trecut prin clipe de coșmar în fostele relații. „Am fost agresată, înșelată, umilită, controlată și jignită”

Magda Vasiliu a trecut prin clipe de coșmar în fostele relații. „Am fost agresată, înșelată, umilită, controlată și jignită”
5

de Roxana Mirea,

Magda Vasiliu a empatizat cu cazul Danei Roba, care a fost lovită cu ciocanul de soț și a ajuns la spital în stare critică. În acest context, fosta prezentatoare TV a făcut o serie de dezvăluiri despre viața ei personală. Magda Vasiliu a spus că a fost „agresată, înșelată, umilită, controlată și jignită”.

Magda Vasiliu, adevărul neștiut despre relațiile avute

Magda Vasiliu trăiește astăzi în Italia. În urmă cu 6 ani, fosta prezentatoare de știri de la Prima TV a decis să plece din România pentru a-și trata fiul de cancer peste hotare. Fosta prezentatoare TV a mărturisit acum că a trecut prin clipe de coșmar în în relațiile avute. Magda Vasiliu a făzut aceste dezvăluiri în contextul în care a empatizat cu cazul Danei Roba, care a fost lovită cu ciocanul de soț și a ajuns la spital în stare critică.

Dana Roba trece prin chinuri groaznice, după ce i-a cerut divorțul partenerului ei, dar s-a ales cu mai multe lovituri la nivelul capului. După operația de nouă ore pe care make-ul artistul a suferit-o, veștile nu sunt îmbucurătoare. Medicii îi urmăresc acum evoluția și speră să nu apară complicații, scrie unica.ro.

magda-vasiliu-a-trecut-prin-clipe-de-cosmar-in-fostele-relatii.-am-fost-agresata-inselata-umilita-controlata-si-jignita-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Magda Vasiliu s-a declarat îngrozită de acest episod și spune că și ea a cunoscut suferința în relațiile avute.

Sunt absolut îngrozită de ce i s-a întâmplat Danielei Roba. Nu ne cunoaștem personal, dar eram prietene pe Facebook de ani de zile… și puteam nici să nu fi auzit de ea… Simplul gând că o femeie e lovită cu ciocanul de soț în timp ce doarme, mă cutremură… Stai în casă, trăiești sub același acoperiș cu un om care, brusc, devine un monstru… este înfricoșător. Am fost agresată la rândul meu, înșelată, umilită, controlată și jignită… dar am plecat de fiecare dată la timp… Și am decis, în consecință, că Vlad e singurul bărbat ( în devenire) pe care îl mai vreau sub același acoperiș.

Nu-mi permit sfaturi. Dar pot spune din proprie experiență că e bine să pleci de la primele semne că relația scârțăie. Eu am pierdut ani, am închis ochii, am încercat să accept compromisuri. Degeaba. Nu ajută la absolut nimic. Acum sunt liberă, nu singură. Așa mă consider. Cât despre Daniela Roba, nu mă pot gândi decât că e o femeie tânără, mamă… țin pumnii să și revină, deși nu sunt sigură că se vă recupera vreodată complet. Poate fizic o va face, dar rănile lăsate în psihicul, în sufletul ei nu cred că se pot șterge vreodată…”, a scria Magda Vasiliu pe Facebook.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton