; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Magda și Piticu’ au sărbătorit doi ani de logodnă

24 January 2012

Week-endul ce a trecut, prezentatoarea rubricii Vremea' de la Pro TV și iubitul său au sărbătorit doi ani de logodnă. Deși inițial își propuseseră să ajungă la munte, din cauza zăpezilor Magda si Piticu au decis să rămână în București și să petreacă doar ei doi.

Am ieșit în oraș, eu nu am știut nicio clipă unde mă va duce Ionuț, însă a fost foarte frumos. Am cinat doar noi doi, iar seara, când am ajuns acasă, m-a surprins cu un tort în formă de inimă și foarte multe flori', povestește Magda.

De când sunt împreună, cei doi mărturisesc că sunt mai fericiți ca oricând. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și ori de câte ori putem planificăm câte o mică escapadă', spune Magda.

Cât despre compromisuri, vedeta Pro TV crede că în relația sa nu e loc de așa ceva.

E firesc ca într-un cuplu să existe mici „renunțări', însă nu aș vorbi în niciun caz de compromisuri. De exemplu, de când suntem împreună, Ionuț a renunțat la somnul de dimineață: se trezește odată cu mine, chiar și la ora 5 dacă lucrez la jurnalul de dimineață, și îmi pregătește cafeaua și micul dejun. În timpul ăsta, trebuie să recunosc că eu mai „fur' 10-15 minute de somn. Și îi mulțumesc pentru asta', a încheiat Magda.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare