; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Magda palimariu

Magda Pălimariu vorbește sâmbătă, la „Ce se întâmplă, doctore?”, despre relaxare și pictură

07 October 2016

Sâmbătă, de la 10:30, Oana Cuzino va continua misiunea de a vorbi despre calitatea vieții și va aduce în discuție mai multe aspecte necunoscute. Dacă în ediția trecută tema a fost compoziția apei pe care o bem, săptămâna aceasta va fi somnul, care este, de departe, cea mai bună metodă de relaxare la care putem apela.

magda-palimariu

Invitata ediției de săptămâna aceasta va fi Magda Pălimariu. Frumoasa prezentatoare se relaxează pictând și va vorbi despre această pasiune. „Pentru mine, pictura este o relaxare, e ca o terapie. Tot timpul am desenat și făceam schițe de când eram copil, nu m-am apucat să pictez așa, brusc', spune Magda, care în fiecare an de ziua ei primește cel puțin un tablou de la prieteni.

Tot în ediția de sâmbătă, Oana va vorbi și despre miere, polen și lăptișor de matcă, toate aflate într-un context surprinzător, pe care, de obicei, le combinăm cu lactate fermentate pentru o serie de beneficii. Pe de altă parte, vom afla și de ce trebuie să ne ferim de un alt tip de mix, extrem de toxic: citrice și tratament medicamentos.

La capitolul parenting vom învăța despre fundamentul pe care se consolidează cunoștințele la școală: atașamentul primar. Cei mici trebuie să aibă mereu alături de ei două persoane disponibile, capabile de protecție și, mai ales, fără teama de a-și exprima afecțiunea. Aceste persoane sunt, de fiecare dată, proprii părinți.

Alte articole:

1. Oana Cuzino: sfaturi pentru o toamnă fără boli

2. Oana Cuzino se amuză când e parodiată

3. Oana Cuzino ne învaţă să slăbim sănătos

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare