Homepage  / Vedete româneşti

Magda Pălimariu s-a întors în România fără soțul ei. Ionuț Eriksen a rămas în Norvegia. „S-au inversat rolurile”

Magda Pălimariu s-a întors în România fără soțul ei. Ionuț Eriksen a rămas în Norvegia. „S-au inversat rolurile”
13

de Roxana Mirea,

Magda Pălimariu s-a întors în România și locuiește separat de soțul ei, Ionuț Eriksen. Vedeta locuiește acum în țară, împreună cu copilul, pe când soțul ei a rămas în Norvegia. Iată motivul pentru care Magda Pălimariu și Ionuț Eriksen au decis să se mute separat.

Magda Pălimariu s-a întors în România fără soțul ei 

Magda Pălimariu a anunțat că își pregătește revenirea la Pro TV, la Meteo. Totuși, asta înseamnă că ea trebuie să locuiască în România cu copilul, iar soțul ei să rămână în Norgevia. Magda și Ionuț s-au căsătorit în anul 2021 și au un băiețel împreună, pe Axel, care va împlini în curând doi ani. 

Zilele trecute, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Magda Pălimariu a anunțat că se întoarce la muncă. „Mă întorc la muncă, se termină cei doi ani de stat acasă, cu copilul. Concediul maternal se cam termină și revin la Meteo. Îmi doresc să revin la muncă pentru că doi ani cred că sunt mai mult decât de ajuns”, a declarat vedeta, potrivit avantaje.ro.

Deși sunt căsătoriți, Magda Pălimariu și soțul ei au o relație la distanță. Ionuț Eriksen locuiește în Norvegia și vine cât de des poate în România pentru a-și vedea familia. Vedeta spune că asta nu este o problemă pentru căsnicia lor. 

„El (n.r. soțul Ionuț Eriksen) stă în Norvegia, el vine la noi, s-au inversat rolurile. Acum vine el, eu nu pot să duc copilașul, să îl port pe avioane și atunci e normal să vină el. (…) Este așa cum ne dorim și atunci e bine așa cum ne dorim. Ajută tehnologia, exact, Axel vorbește cu el în fiecare zi, pe cameră”, a mai zis ea la Pro TV. 

Magda Pălimariu s-a întors în România fără soțul ei  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Magda Pălimariu a absolvit un Master la Universitatea de Vest din Timișoara 

Dincolo de faptul că este mămica unui băiețel superb, Magda Pălimariu s-a dedicat în ultimii doi ani, pe lângă creșterea lui Aksel, și studiului. Vedeta Pro TV a absolvit un Master în Studii de Securitate Globală în cadrul Universității de Vest din Timișoara.   

Anunțul a fost făcut chiar de Magda pe contul său de Instagram, acolo unde a postat mai mult fotografii cu ea de la ceremonia de absolvire care a avut loc în Timișoara. 

Magda Pălimariu a absolvit un Master la Universitatea de Vest din Timișoara  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 13

Am mai încheiat un capitol din viața mea, un capitol important care mă face să mă simt mândră și împlinită pentru tot ce am realizat în ultimii doi ani. Înafară de rolul de mamă, am reușit să îmi realizez și un alt mare vis și anume acela de a urma studiile universitare de Masterat( Studii de Securitate Globală) în cadrul Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, @uvt_romania. Prestigioasa Universitate de Vest din Timișoara este recunoscută și datorită cadrelor didactice care au o pregătire deosebită si de la care am avut șansa să învăț foarte multe pe parcursul celor doi ani și cărora vreau să le mulțumesc pe această cale! Totodată, sunt bucuroasă, că am avut ocazia să cunosc niște oameni minunați, colegi, profesori, pe care altfel nu aș fi avut șansa să-i întâlnesc! Mulțumesc tuturor!”,  a scris Magda Pălimariu în dreptul imaginilor postate. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton