Homepage  / Vedete româneşti

Magda Pălimariu, prima vacanță cu băiețelul ei la Marea Neagră. „Mă topesc când văd cât de fericit este mereu”

Magda Pălimariu, prima vacanță cu băiețelul ei la Marea Neagră. „Mă topesc când văd cât de fericit este mereu”
7

de Cătălina Matei,

De câteva săptămâni încoace, prezentatoarea rubricii „Vremea” de la Pro TV  se află în România, împreună cu băiețelul ei, Aksel. După ce au petrecut ceva timp prin Sibiu și Timișoara, Magda Pălimariu se bucură de o vacanță minunată pe litoralul românesc.

După ce a făcut o bună perioadă de timp naveta între Norvegia și România, Magda Pălimariu s-a stabilit pe tărmurile nordice cu câteva luni înainte de a naște. Anul trecut, ea și soțul ei, omul de afaceri Ionuț Eriksen, au devenit părinții unui băiețel, Aksel, acum în vârstă de 10 luni.

Revenită în țară de ceva timp, Magda Pălimariu se bucură din plin de frumusețile plaiurilor natale, plimbându-l peste tot pe micuțul ei, care în curând va împlini un an. Pe contul său de Instagram, vedeta Pro TV, aflată încă în concediu de creștere a copilului, a postat multe fotografii cu micuțul Aksel, alături de care a ajuns prin Sibiu, orașul său natal, dar și în Timișoara.

Am venit in România încă de la sfârșitul lunii februarie și am petrecut mult timp la Sibiu, orașul meu natal. Însă, de când a venit caldura, am început sa cutreierăm tara in lung și in lat și se pare lui Aksel îi priesc tare mult plimbările alături de noi și îi place tare mult țara noastră natală”, a scris Magda pe Instagram.

Mi-am făcut mereu griji înainte de orice plecare la drum lung, gândindu-mă cum va reacționa, că va plânge pe drum, că îl scot din rutina lui, sau că nu-i va plăcea să interacționeze cu multe persoane, sau că nu va mai dormi la fel de bine. Și câte și mai câte gânduri. Însă a fost exact invers, a stat cumințel în mașină, jucându-se sau uitându-se pe geam, îi place să cunoască oameni noi și să vadă cât mai multă lume în jur, îi plac locurile noi și e tare curios de tot ce e în jur și ce să vedeți, doarme și mai bine. E clar că are cu cine semăna, așa părinți, așa copil! Mă bucur tare mult că îi place să călătorească și se simte atât de bine în România, țara noastră frumoasă, cu peisaje de poveste”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Iar de o săptămână încoace, Magda Pălimariu se bucură din plin alături de fiul său de o vacanță la Marea Neagră. Se pare că Aksel a moștenit de la mama sa dragostea pentru mare și nisip, căci micuțul adoră bălăceala.

Am fost în vacanțe la mare de nenumărate ori, însă nimic nu se compară cu bucuria trăită alături de băiețelul meu, oriunde am merge. Ma topesc când văd cât de fericit este mereu, mai ales atunci când avem activități noi, cum ar fi înotul în mare sau în piscină. Îi place să călătorească, sa vadă mulți oameni în jur și să descopere cât mai multe locuri și lucruri. Nu e ușor să pleci la drum cu un copilaș mic, având în vedere logistica bagajelor sau oboseala adunată ( pe care o resimt oricum de când am născut) însă fericirea pe care o trăiesc alături de Aksel, este infinit mai mare decât orice altceva. Îl ador pe acest baietel drăgălaș!”, a scris Magda pe Instagram, în deptul unor fotografii în care apare alături de fiul său pe malul mării.

magda-palimariu-vacanta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

După cum reiese și din celelalte fotografii și video-uri postate pe Instagram, Magda Pălimariu a revenit rapid la silueta pe care o avea înainte de sarcină. În plus, vedeta Pro TV radiază de fericire, în ciuda oboselii specifice oricărei mămici.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton