Homepage  / Vedete româneşti

Magda Pălimariu, o studentă model. Vedeta TV a absolvit cursurile de master: „Am reușit să îmi realizez un mare vis!”

Magda Pălimariu, o studentă model. Vedeta TV a absolvit cursurile de master: „Am reușit să îmi realizez un mare vis!”
13

de Cătălina Matei,

Dincolo de faptul că este mămica unui băiețel superb, Magda Pălimariu s-a dedicat în ultimii doi ani, pe lângă creșterea lui Aksel, și studiului. Vedeta Pro TV tocmai a absolvit un Master în Studii de Securitate Globală în cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Magda Pălimariu a absolvit un Master la Universitatea de Vest din Timișoara

Zilele trecute, Magda Pălimaru a purtat din nou roba de ablsoventă de studii superioare. Licențiată în Litere, vedeta Pro TV este acum absolventa unui Master în Studii de Securitate Globală. Anunțul a fost făcut chiar de Magda pe contul său de Instagram, acolo unde a postat mai mult fotografii cu ea de la ceremonia de absolvire care a avut loc în Timișoara.

Ieri am mai încheiat un capitol din viața mea, un capitol important care mă face să mă simt mândră și împlinită pentru tot ce am realizat în ultimii doi ani. Înafară de rolul de mamă, am reușit să îmi realizez și un alt mare vis și anume acela de a urma studiile universitare de Masterat( Studii de Securitate Globală) în cadrul Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, @uvt_romania. Prestigioasa Universitate de Vest din Timișoara este recunoscută și datorită cadrelor didactice care au o pregătire deosebită si de la care am avut șansa să învăț foarte multe pe parcursul celor doi ani și cărora vreau să le mulțumesc pe această cale! Totodată, sunt bucuroasă, că am avut ocazia să cunosc niște oameni minunați, colegi, profesori, pe care altfel nu aș fi avut șansa să-i întâlnesc! Mulțumesc tuturor!”,  a scris Magda Pălimariu în dreptul imaginilor postate.

magda-palimariu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Când revine la Pro TV Magda Pălimariu?

Magda Pălimariu a devenit mamă pentru prima oară în luna august a anului 2022. Vedeta are un băiețel, pe nume Aksel, pe care a ales să-l nască în Norvegia, acolo unde locuiește de multă vreme, fiind țara natală a partenerului ei de viață. Ea formează un cuplu alături de Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț din Norvegia. Cei doi s-au căsătorit în luna august a anului 2021, în cadrul unei ceremonii restrânse, având alături familia și prietenii apropiați.

magda-palimariu-10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

Deși în ultimii aproape doi ani s-a dedicat creșterii băiețelului său, născut chiar de ziua ei, pe 20 august, Magda Pălimariu duce dorul televiziunii.

Bineînțeles că îmi lipsește, face parte din mine, din viața mea. Dar esențial este, așa cum am spus și mai sus, să îmi petrec cât mai mult timp alături de copilașul meu. După ce se va încheia această perioadă – de care beneficiază toate mamele – mă voi reîntoarce la muncă”, declara anul trecut pentru Viva! Magda Pălimariu.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton