; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Magda Palimariu

Magda Pălimariu de la meteo, la afaceri. Cu ce se ocupă prezentatoarea în timpul liber |EXCLUSIV

20 July 2021

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV, are o viață activă dincolo de micul ecran. Aceasta ne-a dezvăluit secretul frumuseții sale și ce afacere a pornit din pasiunea pentru bijuterii. 

Pentru că la Pro TV ne spune starea vremii, se pare că și starea de spirit a Magdei  Pălimariu e în concoradanță cu timpul de afară: 

„Ținând cont de pandemia prin care am trecut în ultimul an, starea de spirit este mult influențată de ceea ce se întâmplă. Mă bucur că nu mai sunt atât de multe cazuri de Covid, mă bucur că ne-am relaxat și că ne putem îmbrățișa cu cei apropiați fără teamă. Îmi doresc să fim din ce în ce mai bine, iar starea de spirit va fi pe măsură', povestește Magda care, revenind în zona profesională mărturisește că: „mă aflu printre norocoșii care pot spune că: atunci când faci totul cu pasiune, nu simți că muncești'. 

Discutând despre pasiune, Magda Palimariu a hotărât să profite de hobby-urile sale pentru a le transforma în afaceri

„Îmi plac foarte mult accesoriile, hainele elegante, iar fetele care mă urmăresc pe social media mă întreabă adesea despre ținutele mele, despre bijuterii. Așa că am pus în practică tot ceea ce am învățat de-a lungul timpului, tot ceea ce-mi place mie și am creat bijuterii care să mă reprezinte, dar și o linie vestimentară, cu ținute feminine, pe care le port adesea la meteo', a mai mărturisit Magda Pălimariu pentru TVMania.

 Trecând într-un alt registru, vedeta de la Pro TV este extrem de discretă în ceea ce privește viața amoroasă și evită să vorbească despre aceste detalii. Cu toate astea, mărturisește că iubirea pentru ea: „este esența vieții și mă refer la iubirea care vine din adâncul ființei, care ne apropie de cei dragi nouă'.

Pentru sezonul estival, Magda Pălimariu își dorește să plece într-o vacanță la mare și, pentru că în cazul ei vârsta reprezintă doar un număr (în august va împlini 42 de ani), am aflat și secretul tinereții de pe chipul ei:

 „În primul rând, sănătatea este prioritară. Dacă avem grijă de ea, vom avea și silueta dorită. Dar să știi că nu am un secret anume. Este strict vorba de alimentație și sport. Eu fac pilates, mă ajută foarte mult și, mai ales acum că a venit vara, încerc să mănânc cât de multe fructe și legume pot. Nu o să renunț la o prăjitură bună sau un latte, dar trebuie să avem grijă la cantitate si frecvență'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare