; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Magda palimariu   vacanta 2014 (8)

Magda Pălimariu a vizitat opt oraşe europene în două săptămâni

29 January 2014

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii Vremea de la Pro TV, tocmai s-a întors din vacanța de două săptămâni petrecută pe meleagurile Italiei, Elveției și Ungariei. 

[Not a valid template]

Magda a reușit să viziteze nu mai puțin de opt orașe europene cât timp a fost plecată: Roma, Milano, Bergamo, Viena, Florența, Geneva, Lugano și Budapesta .

“Dintre toate orașele pe care le-am văzut, cel mai mult mi-a plăcut Florenţa', mărturisește Magda, care a ajuns pentru prima oară în capitala Toscanei.

“€œDomul Santa Maria del Fiore, Piața della Signoria, fântâna lui Neptun, Palatul Vecchio, toate m-au lăsat fără cuvinte. Pe dinafară am admirat frumusețea arhitecturii gotice, iar în galeria Uffizzi  am privit ore în șir capodoperele unor artiști ca Michelangelo, Botticelli și Da Vinci. Întotdeauna mi-am dorit să văd cum arată în realitate aceste picturi pe care le-am văzut doar în fotografii până atunci', povestește prezentatoarea.

Pentru că și-a petrecut o bună parte din vacanță în Italia, frumoasa prezentatoare s-a delectat cu deliciile culinare specifice acestei țări: “€œAm mâncat foarte multe fructe de mare și peşte, dar n-am ratat nici pizza și celebrele ravioli'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare