; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Photo (5)

Magda Pălimariu, vacanţă exotică în Sardinia

23 September 2013

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii “€œVremea” de la Pro TV, și-a prelungit vara pe meleagurile exoticei Sardinii. Magda s-a bucurat de escapade cu plajă, mare și locuri de o frumusețe rară.

“€œAm petrecut o săptămâna de vis în Sardinia, alături de un grup de prieteni. Am vizitat o mulțime de locuri frumoase și unice în lume', spune prezentatoarea.

Excursiile de tot felul au fost la ordinea zilei: “€œDin Porto Torres luam feribotul și vizitam diferite insule. Am ajuns în Parcul Național Asinara, unde se află și supranumita Insulă a Diavolului, a doua că mărime din Sardinia, folosită în trecut ca închisoare de maximă securitate”.

Magda s-a declarat impresionată de orașul istoric Alghero, dar cel mai mult i-a plăcut orășelul pescăresc Stintino, unde s-a relaxat la soare pe celebra plajă La Pelosa.

[Not a valid template]

Pe lângă momentele de relaxare, Magda a avut parte și de surprize pe tărâmuri mediteraneene: “€œOamenii mă opreau pe stradă și voiau să mă vadă îndeaproape. La început nu am înțeles de ce, apoi mi-a spus cineva că mă confundau cu fosta soție a lui Eros Ramazotti, se pare că semănăm”, povestește amuzată.

Fană a mâncărurilor cu specific mediteranean, Magda a profitat din plin de bunătățile locului: “€œAm ales doar preparate caracteristice pentru această  zonă, bazate pe fructe de mare și peşte”.

În plus, prezentatoarea a găsit motivul perfect pentru a se întoarce în acest loc superb: “€œNu am reușit să ajung pe insula Maddalena, despre care se spune că ar fi cea mai frumoasă din lume, motiv pentru care mă voi reîntoarce, sper, foarte curând”.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare