; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cosmin Tudoran si Gabi Maga Copilul din mine

Maga (Vunk) și Tudoran (Ca$$a Loco) au lansat “Copilul din mine”

18 October 2013

Cosmin-Tudoran-si-Gabi-Maga-Copilul-din-mineColaborarea dintre Maga și Tudoran se află într-un moment bun. Cei doi au lansat primul clip pentru single-ul “Copilul din mine”. Provocările cele mai mari au constat în a găsi o idee simplă pentru scenariu și de a corela programul tuturor celor implicați. 

Scenariul pentru filmare s-a născut într-o deplasare spre Iași : “ideea clipului s-a născut în dubă, pe drumul de la Iași spre București, când eu și Petru Ivu (VUNK) am fost obligați să facem un brainstorming din pricina plictiselii. Clipul surprinde exact atmosfera de vacanță care a fost la filmări”, a povestit Maga.

Cum lucrurile simple pot fi uneori cele mai grele, acest lucru li s-a întâmplat și lui Maga și Tudoran.

“Ideea clipului e simplă. A fost extrem de greu să ajungem la ea, dar a ieșit fix ce trebuie fix ce ne-am dorit. S-a filmat intr-un cartier rezindențial din Corbeanca, în pădure la Băneasa și pe Transfăgărășan. La munte, cred că am fost singurii nebuni pe biciclete și ne-am împiedicat de mulți participanţi la raliul Mongoliei care au ales această rută fiind în trecere prin țara noastră”, a declarat Cosmin Tudoran.

Piesa ,,Copilul din mine' este cel mai recent proiect muzical semnat de Cosmin Tudoran, cunoscut mai ales ca solist al formației Ca$$a Loco și Gabi Maga, chitarist al trupei Vunk.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare