; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maestrul iluzionismului, Dynamo, revine la Discovery Channel

03 September 2013

Cel mai original magician din ultimele decenii se întoarce pe Discovery Channel pe 15 septembrie, de la ora 21.00, cu sezonul 3 al programului “Dynamo și magia imposibilului”.

 

Noul sezon îl prezintă pe Dynamo în aventurile sale prin New York, Ibiza, Marea Britanie și Africa de Sud, uimindu-i pe toți cei care îl întâlnesc. Veţi putea vedea noi numere impresionante de magie alături de Samuel L. Jackson, o partidă de biliard cu prezentatorul TV britanic Keith Lemon şi un truc în care Dynamo se înfige singur într-o suliţă, în faţa sportivei britanice medaliate cu aurul olimpic, Jessica Ennis.

În urma întâlnirii cu magicianul britanic, actorul Samuel L. Jackson a declarat: Creativitatea lui Dynamo m-a uluit. A fost o experienţă extraordinară să îl cunosc pe acest om şi să aflu personal ce înseamnă magia lui.'

În primul episod al sezonului 3 al emisiunii, Dynamo oferă un spectacol incredibil, chiar în inima celebrei Times Square din New York. Apoi, îşi continuă voiajul spectaculos lăsând cu gura căscată turiştii aflaţi în vacanţă în Ibiza, unde magicianul reuşeşte să transforme o fântână arteziană în gheaţă solidă, folosindu-şi doar mâinile. În Africa de Sud, Dynamo aduce la viaţă animale de lemn, apoi face o partidă memorabilă de paintball cu localnicii din Soweto.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare