; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Vîrlan

Maestrul Horia Vîrlan și „Cireaşa de pe tort” revin la Prima TV începând de azi

26 February 2015

Din 26 februarie, vedetele din România îşi dau examenul în gastronomie la Prima TV şi încearcă să-l impresioneze pe maestrului bucătar Horia Vîrlan cu priceperea lor în arta culinară, în cel de-al 14-lea sezon al emisiunii Cireaşa de pe tort'.

Horia Vîrlan

De-a lungul celor 13 sezoane ale emisiunii Cireaşa de pe tort', zeci de vedete din România au acceptat provocarea de a găti atent supravegheate de ochii vigilenţi ai maestrului Horia Vîrlan. Unele s-au descurcat foarte bine, altele, însă, au apelat la ajutorul prietenilor sau al mamelor, pentru prepararea unei cine onorabile.

'Am crezut că nu mai sunt vedete care să nu fi venit la Cireaşa de pe tort'. Îmi făcusem o listă cu cei care nu au fost şi erau foarte puţini. Dar, uite că au mai rămas şi sunt persoane deosebite care îşi doresc foarte mult să vină la emisiune. Dar pentru că vreau să fie o surpriză nu o să vă spun despre cine este vorba. Vă zic doar că sunt oameni foarte cunoscuţi, care vor fi în acest sezon la Cireaşa de pe tort', a declarat Horia Vîrlan.

Ca şi în sezoanele anterioare, în fiecare săptămână, vor fi prezente la Cireaşa de pe tort' câte patru vedete. Cu meniuri sofisticate sau preparate tradiţionale româneşti, V.I.P-urile vor încerca să treacă testul priceperii în bucătărie şi să demonstreze că sunt demne de titlul Gazda perfectă'. Maestrului Horia Vîrlan le va comenta prestaţiile, în stilul caracteristic şi, mai mult decât atât, le-a pregătit vedetelor multe surprize culinare.

Gabriela si Monica (Cheeky Girls), Valentin Sanfira, Bogdan Vladau (Cireasa de pe tort - Prima TV)

Cine sunt primele vedete invitate la „Cireașa de pe tort'

Pentru Valentin Sanfira, Bogdan Vlădău, Monica şi Gabriela de la Cheeky Girls' maestrul bucătar Horia Vîrlan s-a gândit la câte un ingredient surpriză, pe care vedetele să-l pregătească la felul principal.

Astfel, joi, 26 februarie, îl vedeţi pe Valentin Sanfira cum găteşte limbă de vacă, cu praz şi măsline. Nu am mai mâncat niciodată aşa ceva şi iniţial nu am ştiut ce este', a spus artistul.

Bogdan Vlădău a ţinut post, aşa că la cina pregătită de Valentin s-a ales cu o porţie de praz cu sare. În schimb, când i-a venit rândul să gătească, a dat fuga la restaurant de unde a cumpărat aperitivul, format din humus, tabouleh şi baba ganoush. În cazul lui Bogdan ingredientul surpriză a fost creierul, pe care l-a gătit după sfaturile unui prieten ceva mai priceput în gastronomie. Vedeţi cum vineri, 27 februarie, la Prima TV.

În seara în care Monica de la Cheeky Girls a fost gazdă, fuduliile de curcan au fost vedete'. Ingredientul surpriză pe care Monica l-a pregătit la felul principal a stârnit tot felul de glume în rândul oaspeţilor. Gabrielei i-au plăcut foarte mult fuduliile şi a mâncat şi porţia lui Bogdan. Seara a culminat cu jocul Adevăr sau Provocare'. Îmbrăcat la costum, Bogdan Vlădău a făcut flotări şi, în timp ce le executa, a trebuit să latre. Valentin a imitat o găină, a mâncat un ardei iute, iar fetele au dezvăluit tot felul de lucruri personale. Despre ce este vorba, aflaţi sâmbătă, 28 februarie.

Cheeky Gabriela a încheiat săptămâna de ospăţ la Cireaşa de pe tort' cu un mini-recital susţinut împreună cu sora ei. Piesa Cheeky Song' a făcut senzaţie, iar Valentin şi Bogdan au intrat în rolul de Cheeky Boys. Pentru cină, Gabriela a pregătit pastă de măsline, tartă cu fructe de mare şi salată de avocado cu mango, iar la felul principal a servit târtiţe de curcan şi risotto cu legume. Ce părere au avut invitaţii despre cina pregătită de Cheeky şi cum s-au distrat vedetele, vedeţi duminică, 1 martie, la Prima TV.

Care dintre cele patru staruri s-a descurcat mai bine în bucătărie şi a primit trofeul şi titlul de Gazdă perfectă', aflaţi urmărind Cireaşa de pe tort', de joi până duminică (26 februarie – 1 martie), de la ora 19:30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare