; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maestrul Horia Vîrlan a îndeplinit dorinţa unor telespectatori

Horia Vîrlan îndeplineşte dorinţe de Paşte | FOTO

30 April 2013

Campania „Pune-ţi o dorinţă!' continuă la Prima TV! Maestrul bucătar Horia Vîrlan a îndeplinit dorinţa unor telespectatori, acceptând invitaţia acestora la o cină în familie. 

Cosmin Antohi, în vârstă de 30 ani de ani, se ocupă de grafică şi design. Şi el, şi soţia lui, Cristina, sunt pasionaţi de gastronomie.

După modelul „Cireaşa de pe tort', Cosmin şi fraţii săi gătesc şi organizează o masă în familie, pe rând, în fiecare weekend. Dorinţa lor a fost ca maestrul Vîrlan să le fie musafir la cină într-una din aceste seri şi să comenteze felul lor de a găti.

alexandru-iulia-cristina-cosmin

Picture 1 of 7

Gazde şi bucătari „de serviciu' au fost fratele mai mare al lui Cosmin, Alexandru, şi sotia lui, Iulia. Alexandru (32 ani) este inginer constructor, iar Iulia este asistent manager. Invitaţii au venit la cină într-o limuzină, după standardele „Cireşei de pe tort'.

„Întâlnirea cu domnul Vîrlan a fost una de mare excepţie!', spune Cosmin.

„Este exact aşa cum mi-l închipuiam, un om foarte deschis, carismatic şi jovial. În acelaşi timp, atitudinea lui impune respect, căci îţi dai seama imediat de experienţa de viaţă pe care o are, ca bucătar şi mai ales ca om. La masă, am realizat că nu este doar un Chef pe care îl ştie tot românul, ci şi o veritabilă enciclopedie gastronomică'.

La rândul său, Horia a fost impresionat de căldura cu care a fost primit, dar şi de calitatea mâncărurilor. „Mi-a plăcut mult salata de surimi cu ananas, care a fost excepţională, şi am fost încântat de gustul desertului, acea delicioasă tartă cu căpşune şi Mascarpone', a spus maestrul.

Urmăriţi această cină inedită duminică, 5 mai, la ora 17.50, înainte de jurnalul „Focus', numai la Prima TV!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare