; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

35535602 0 image a 32_1605056648340

Mads Mikkelsen, în negocieri pentru a-l înlocui pe Johnny Depp în „Fantastic Beasts”

11 November 2020

După ce Johnny Depp a demisionat din franciza „Fantastic Beasts', Warner Bros. a decis să amâne premiera peliculei cu numărul 3 și caută acum un înlocuitor pentru el, care a-l interpreta pe Gellert Grindelwald în franciză. 

Actorul Mads Mikkelsen, cunoscut din producțiile „The Hunt', „Rogue One: A Star Wars Story' şi „Another Round', se află în negocieri cu Warner Bros. pentru a-l înlocui pe Johnny Depp în filmul „Fantastic Beasts 3', informează The Hollywood Reporter.

Potrivit aceleiași surse, Depp ar fi filmat o singură scenă pentru al treilea film, însă va primi întregul onorariu, probabil și pentru că cei de la Warner au fost cei care l-au rugat pe actor să demisioneze, asta după ce acesta a  pierdut procesul intentat The Sun pentru defăimare.

Grindelwald este un vrăjitor periculos care are o relaţie romantică cu Dumbledore. Rolul a fost interpretat şi de Colin Farrell în „Fantastic Beasts' din 2016, când vrăjitorul apărea sub o altă identitate. Mai târziu a fost dezvăluit că este Grindelwald, iar Depp a preluat rolul la finalul primului film din serie şi l-a interpretat în al doilea, lansat în 2018.

Filmul, spinoff al celebrei francize „Harry Potter', se află în prezent în producţie în Marea Britanie, este regizat de David Yates.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare