Homepage  / Vedete străine

Madonna, topless pe Instagram. Artista în vârstă de 66 de ani și-a luat prin surprindere fanii

Madonna, topless pe Instagram. Artista în vârstă de 66 de ani și-a luat prin surprindere fanii
11

de Cătălina Matei,

Cu o carieră impresionantă de peste 40 de ani, Madonna a știut mereu să șocheze cu aparițiile sale. Iar la cei 66 de ani pe care îi are, artista nu se oprește din a face ceea ce știe ea cel mai bine din punct de vedere al imaginii: să stârnească controverse. Fanii au rămas uimiți după ce „Regina muzicii pop” a postat pe rețelele de socializare mai multe cadre cu ea topless.

Madonna, topless pe Instagram

În urmă cu două zile, Madonna a stârnit noi controverse pe contul său de Instagram, urmăritorii săi fiind șocați de ceea ce a postat. Le secțiunea InstaStory, artista în vârstă de 66 de ani a publicat mai multe imagini cu ea topless. Dacă în primul cadru tip portret apare cu părul strâns și ochelari negri, în următoarele apare tot goală, cu un șervețel alb în dreptul bustului, în timp ce mănâncă.

Madonna-topless-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Imaginile cu pricina au generat și multe comentarii în rândul internauților, multe dintre exprimând indignare.

Dacă ai talent, atunci nu trebuie să faci așa ceva”, a comentat cineva pe Facebook. „Hai, fată, nu poți îmbătrâni grațios ca o persoană decentă?”, a fost un alt comentariu. Însă au fost și păreri pozitive. De exemplu, cineva a scris „Vârsta nu te definește, simți cum te simți, indiferent de vârsta ta”.

Pozele controversate vin la câteva luni după ce Madonna, câștigătoare a unui Grammy, și-a încheiat turneul prin care a marcat cariera sa incredibilă de peste de 40 de ani, cu un concert gratuit pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro, Brazilia.

Potrivit celor de la Forbes, turneul a adus încasări de 178,1 milioane de dolari, cu un preț mediu al biletelor de 208,85 dolari și o prezență medie de 13.378 de persoane per spectacol.

Madonna, apariție fabuloasă la Săptămâna Modei de la Milano

Cântăreața a surprins în urmă cu o lună cu apariția sa la Săptămâna Modei de la Milano, unde a luat parte la mai multe prezentări. Supranumită „Regina Pop”, aceasta a sosit la prezentarea colecției Dolce & Gabbana purtând un voal negru care îi acoperea fața. Totuși, la petrecerea de după eveniment, a uimit pe toată lumea cu aspectul său impecabil. La 66 de ani, ridurile vedetei par să fi dispărut ca prin minune, iar Madonna să fi întinerit cu minim 2-3 decenii.

Deși nu a făcut declarații publice pe acest subiect, se speculează că vedeta ar fi apelat la chirurgi renumiți pentru liftinguri faciale și alte proceduri anti-îmbătrânire. Discuțiile pe această temă au luat amploare după apariția sa la premiile Grammy din 2023, când fanii au observat că fața vedetei părea să fie mult mai netedă decât în aparițiile sale anterioare.

Milan, Madonna at the Dolce & Gabbana Fashion Show Party – Celebrity Sightings During Milan Women’s Fashion Week: Spring/Summer 2025Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 11

Cine este iubitul Madonnei, cu 38 de ani mai mic decât ea

Noul iubit al Madonnei se numește Akeem Morris și are doar 28 de ani. Artista pare să nu țină cont de diferența de vârstă și se distrează din plin alături de iubitul său. La sfârșitul acestei veri, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși la plimbare în Portofino.

Madonna și Akeem Morris s-au întâlnit în 2022, în timpul unei ședințe foto pentru coperta revistei Paper. Cu toate acestea, cei doi au apărut public împreună abia în luna iulie a acestui an, pe pagina de Instagram a artistei. Pe 4 iulie, Madonna a postat online mai multe imagini în care ea și Akeem sunt foarte apropiați. În unul dintre cadre, Madonna apare în brațele iubitului său, topless.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE*  The ‘Queen of Pop’ Madonna and boyfriend Akeem Morris en route to the airport as they leave from Dolce and Gabbana’s villa during  their European Italian holiday in Portofino.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 11

Foto: Hepta; Profimedia; Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton