; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unnamed

Madonna şi Maluma au scos prima piesă împreună, „Medellin”

19 April 2019

Madonna anunţă lansarea albumului „Madame X' – al 14-lea material discografic din cariera sa promovând o piesă pe care o cântă cu celebrul artist latino, Maluma. Melodia se numeşte „Medellin', iar videoclipul va avea premiera pe 24 aprilie, în exclusivitate pe MTV.

„Lisabona este locul în care totul a luat naştere. „Mi-am găsit un grup acolo, format din muzicieni incredibili care au susţinut crezul meu, că muzica este conectată în întreaga lume şi că este sufletul universului', a declarat artista.

Fiind influenţată creativ de oraşul în care locuieşte de câţiva ani, Lisabona (Portugalia), albumul „Madame X' este o colecţie de 15 melodii care celebrează legătura artistei cu muzica şi cultura latină. Cântând în portugheză, spaniolă şi engleză, pe album regăsim single-ul „Medellin', care evidenţiază spiritul oraşului din care este originar Maluma, piesa „I Rise', un adevărat imn, track-ul „Future', care are un vibe de dancehall jamaican (feat. Quavo) sau „Dark Ballet'.

„Madame X' va fi lansat în două variante, standard şi deluxe, cu o diferenţă de două track-uri între cele două. De asemenea, albumul va fi lansat şi pe vinyl şi casetă.

În ceea ce-l priveşte pe columbianul Maluma, care a cântat şi la Bucureşti în iunie 2018, ultimul single lansat de acesta se numeşte „HP'.

Ascultaţi aici piesa „Medellin':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare