; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Madonna preferă designerii indieni de ziua ei

13 August 2010

MadonnaRegina pop, care împlineşte pe 16 august 52 de ani, va purta la petrecerea de ziua ei o rochie special făcută pentru ea de către designerii indieni Falguni şi Shane Peacock. Iubitul Madonnei, Jesus Luz, a fost cel care l-a rugat pe stilistul artistei să îi contacteze pe cei doi designeri din Mumbai.

„Da, facem o rochie pentru Madonna. Am fost abordaţi de stilistul ei, care ne-a spus să îi croim o rochie neagră, culoarea ei favorită', a mărturisit Falguni, care este în tratative şi cu Lady Gaga. Totuşi, prioritatea designerilor este momentan Madonna.

„Am făcut două costume pentru ea, unul negru cu detalii de argint, cealălalt tot negru, dar cu accesorii aurii. Costumul are o varietate de texturi, am folosit şi piele în combinaţie cu alte materiale pentru a realiza o rochie pe care suntem siguri că o va iubi. Una dintre rochii o va purta de ziua ei, iar cealaltă va fi pentru o reprezentaţie live'.

Întrebaţi de ce nu au optat pentru o ţinută indiană mai tradiţională, designerii au răspuns: „Trebuie să înţelegem că celebrităţile internaţionale nu sunt neapărat interesate să poarte sari şi alte costume tradiţionale'. Totuşi, Madonna este o admiratoare declarată a culturii hinduse şi are un mare respect faţă de costumele tradiţionale indiene.

„Rochia este croită în mai multe straturi, iar pe linia bustului are plachete aurii. Este transparentă în unele părţi, şi opacă în altele', povesteşte Falguni despre rochia creată special pentru regina muzicii pop.

Fanii o vor putea urmări pe Madonna duminică, 15 august, de la orele 20.30, pe Acasă în filmul „Ce e mai bun în viaţă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare