; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Madonna face film istoric ca la carte

12 October 2010

Cântăreaţa Madonna (52 de ani) regizează de zor a doua ei peliculă, „W.E.', la Londra. Povestea este inspirată de relaţia dintre Regele Edward VIII şi americanca divorţată Wallis Simpson, iar Madonna vrea ca filmul să respecte adevărul istoric, astfel încât a cerut sfaturi familiei regale britanice.

O sursă a explicat ziarului „The Sun' că, pentru pelicula cu James DArcy şi Andrea Riseborough în rolurile principale, compania producătoare „a contactat Palatul regal, pentru informaţii istorice, dar cei de acolo au fost un pic cam reticenţi la început.

Apoi, când au auzit că Madonna este în spatele proiectului, au făcut posibilă implicarea persoanelor-cheie. Toată familia regală a fost contactată şi întrebată dacă ar vrea să o cunoască pe Madonna şi echipa de producţie. Unele figuri importante au refuzat.

Dar alţii au acceptat cu bucurie invitaţia'. Până acum, Madonna a vorbit despre Regele Edward VIII cu prinţii Edward şi Michael de Kent, ducele şi ducesa de Gloucester, dar şi câţiva istorici şi angajaţi ai Palatului Buckingham.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare