Homepage  / Vedete străine

Madonna, decizie importantă după ce a avut probleme de sănătate

Madonna, decizie importantă după ce a avut probleme de sănătate
8

de Roxana Mirea,

Madonna a trecut prin momente de cumpănă după ce, în urmă cu o lună, a trecut prin clipe delicate. Ea a ajuns pe mâinile medicilor, după ce a ajuns la spital cu o „infecţie bacteriană gravă”. Recent, artista a luat o decizie importantă, deși se află încă în perioada de convalescență. 

Madonna s-a întors la repetiții, deși este în convalescență 

Madonna ar fi reluat repetițiile pentru turneul său Celebration Tour, după ce a fost spitalizată din cauza unei infecții bacteriene. „Este încă în convalescență, dar Madonna abia așteaptă să se întoarcă la repetiții”, a declarat luni o sursă pentru The Sun. 

Persoana din interior a adăugat că Regina muzicii pop, în vârstă de 64 de ani, s-a pregătit în New York City înainte de a-și începe turneul mondial la Londra, pe 14 octombrie. 

Nu numai că a închiriat Coliseum din New York, dar a închiriat și o a doua locație din Londra pentru ultima săptămână de repetiții generale”, a continuat sursa. 

„În mod normal, i-ar plăcea ca săptămâna finală să aibă loc în același loc în care dă startul. Dar, din cauza concertelor de revenire a celor de la Blink-182 la O2, echipa ei nu va putea avea acces decât cu o zi înainte.” 

Înainte de a fi dusă de urgență la spital, în iunie, o sursă apropiată producției a declarat pentru Page Six că Madonna a făcut „repetiții intense” la Nassau Coliseum pentru turneul ei. 

„Lucra 12 ore pe zi”, a declarat o persoană din interior. 

Madonna, un nou mesaj după ce a avut probleme de sănătateIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Madoona, un nou mesaj după ce a avut probleme de sănătate

Madonna a fost internată la secția de terapie intensivă după ce a fost găsită inconștientă, dar managerul ei, Guy Oseary, a declarat la momentul respectiv că „se așteaptă o recuperare completă”. Luna trecută, cântăreața le-a oferit fanilor ei o actualizare pe Instagram, anunțând că, încet-încet, a reușit să danseze din nou. 

Faptul că pot să-mi mișc corpul și să dansez puțin mă face să mă simt cea mai norocoasă stea din lume!”, a scris cântăreața în dreptul unui videoclip în care cântă pe melodia „Lucky Star”, hit din 1984. „Mulțumesc tuturor fanilor și prietenilor mei! Trebuie să fiți și voi stelele mele norocoase!”, a continuat ea. 

Cântăreața a anunțat în ianuarie că va pleca într-un turneu mondial pentru a-și onora cei 40 de ani de activitate în industria muzicală. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton