Homepage  / Vedete străine

Madonna, dans lasciv în lenjerie intimă, pe TikTok. Fanii sunt din ce în ce mai îngrijorați.„Începe să mă sperie”

Madonna, dans lasciv în lenjerie intimă, pe TikTok. Fanii sunt din ce în ce mai îngrijorați.„Începe să mă sperie”
7

de Roxana Mirea,

Madonna a distribuit vineri, prin intermediul TikTok, un videoclip în care face twerk și se zbenguie în lenjerie intimă. Fanii ei sunt tot mai îngrijorați cu privire la postările sale "tulburătoare" de pe rețelele sociale.

Madonna a făcut twerk în lenjerie intimă pe TikTok

Cântăreața, în vârstă de 64 de ani, a purtat un sutien negru din dantelă, lenjerie intimă neagră cu talie înaltă și dresuri tip plasă, în timp ce dansa pe melodia „L$D” a celor de la Luclover. După ce a privit fix în cameră în primele secunde, regina muzicii pop a început să dea din șolduri, ajustându-și lenjeria. Apoi a scos limba pentru a-și linge buzele, s-a întors spre cameră pentru a-și arăta fundul și a început să facă twerk.

@madonna

♬ L$d – Luclover
madonna-a-facut-twerk-in-lenjerie-intima-pe-tiktok-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Fanii au intrat imediat în secțiunea de comentarii pentru a-și exprima îngrijorarea în legătură cu legendara artistă.

Asta nu este Madonna pe care o știu”, a scris un fan. „Cineva să organizeze o intervenție”, a scris un alt internaut. „Simt că tot ceea ce am cunoscut vreodată este doar o mare minciună. Asta este zdrobitor pentru suflet”, a adăugat un alt utilizator. Alții au intervenit scriind lucruri precum: „Clipește dacă ai nevoie de ajutor”, „Începe să mă sperie acum” și „Madonna nu mai există… Nu am nici cea mai mică idee cine este această persoană.”

Între timp, unii fani au susținut că Madonna ar trebui să poată posta orice dorește. „Spuneți ce vreți despre Madonna, dar ea este o legendă”, a comentat un fan fidel. „Madonna a fost întotdeauna controversată. De ce ați crezut cu toții că se va schimba odată cu vârsta? O iubesc!”, a notat un al doilea, iar un al treilea utilizator TikTok a adăugat: „Este o asemenea vibrație. Când voi fi la vârsta ei, vreau să fiu la fel de liberă, plină de viață și să nu dau doi bani pe nimic.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton