Homepage  / Vedete străine

Madonna, vacanță romantică în Portofino cu noul iubit. Akeem Morris este cu 37 de ani mai mic decât artista

Madonna, vacanță romantică în Portofino cu noul iubit. Akeem Morris este cu 37 de ani mai mic decât artista
14

de Cristina Țapu,

Nu mai reprezintă pentru nimeni o surpriză faptul că Madonna, în vârstă de 65 de ani, este o vedetă controversată, care nu ține cont de criticile pe care le primește. Vedeta este trecută de prima tinerețe, însă continuă să se îmbrace provocator și să fie surprinsă în compania unor bărbați care sunt cu decenii întregi mai mici decât ea. Iată cine este noul iubit al celebrei artiste!

Madonna are un nou iubit, cu 37 de ani mai mic decât ea

Noul iubit al Madonnei se numește Akeem Morris și are doar 28 de ani. Artista pare să nu țină cont de diferența de vârstă și se distrează din plin alături de iubitul său. Recent, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși la plimbare în Portofino.

Pop legend Madonna shopping at Dolce & Gabbana with her rumoured new beau 28-year-old Akeem Morris while on holiday in Portofino ahead her 66th birthday celebrationsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Madonna și Akeem Morris s-au întâlnit în 2022, în timpul unei ședințe foto pentru coperta revistei Paper. Cu toate acestea, cei doi au apărut public împreună abia în luna iulie a acestui an, pe pagina de Instagram a artistei. Pe 4 iulie, Madonna a postat online mai multe imagini în care ea și Akeem sunt foarte apropiați. În unul dintre cadre, Madonna apare în brațele iubitului său, topless.

Artista are doi copii: Lourdes, în vârstă de 27 de ani, din relația cu fostul ei iubit și antrenor de fitness Carlos Leon, și Rocco, de 23 de ani, din căsătoria cu regizorul Guy Ritchie.

La rândul ei, fiica Madonnei i-a obișnuit pe fani cu aparițiile ei incediare. Lourdes Leon este cunoscută pentru lipsa de inhibiții atunci când vine vorba pe ținutele vestimentare pe care le alege pentru evenimentele la care participă.  

Fiica Madonnei a vorbit despre modul în care a fost educată de mama sa

Într-un interviu acordat anul trecut pentru The Face, Lourdes a rememorat experiențele trăite în copilărie ca fiică a uneia dintre cele mai emblematice figuri din muzică. Lourdes s-a descris ca fiind un copil bine crescut, subliniind importanța manierelor în familia ei. 

Cred sincer că aș fi fost mustrată mai aspru dacă nu aș fi fost disciplinată. Politețea și bunele maniere au fost valori fundamentale care ne-au fost insuflate”, a precizat ea.  

În plus, Lourdes nu a fost o adolescentă rebelă tipică. În timp ce unii copii de vârsta ei se furișau pentru a participa la petreceri, ea avea o abordare diferită: „Uneori mă furișam pe acoperiș pentru a fuma o țigară liniștită, dar niciodată nu m-am furișat cu adevărat din casă.” 

Lourdes Leon este fiica cântăreței Madonna și a actorului Carlos Leon. S-a născut pe 14 octombrie 1996 și este cunoscută și sub numele de Lola Leon. Lourdes a urmat o carieră în modeling și a devenit cunoscută pentru aparițiile sale îndrăznețe în campanii publicitare și prezentările de modă. De asemenea, a fost implicată în diverse proiecte artistice și în domeniul modei.

Sursă foto: Profimedia – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton