; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Netflix

Madelyn Cline, vedeta serialului Netflix „Outer Banks”, se alătură distribuției filmului „Knives Out 2”

12 June 2021

Madelyn Cline (23 de ani), care a devenit celebră după serialul de aventuri „Outer Banks', lansat anul trecut de Netflix, este cea mai nouă membră a distribuției așteptatului „Knives Out 2'.

 

Foarte apreciată datorită rolului bogatei și răsfățatei Sarah Cameron din „Outer Banks', frumoasa Madelyn Cline se alătură acum distribuției viitorului film „Knives Out 2', pe care stă cu ochii toată lumea. Echipa acestuia a fost în continuă creștere în ultima perioadă. Lui Daniel Craig, interpretul detectivului Benoit Blanc, i s-au alăturat recent Dave Bautista, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Kate Hudson și Edward Norton.

Continuarea peliculei de mare succes „La cuțite' (2019) a stârnit vâlvă după ce în martie s-a anunțat că regizorul Rian Johnson și producătorul Ram Bergman au încheiat un contract în valoare de 400 de milioane de dolari cu Netflix pentru drepturile asupra acesteia, dar și asupra unui al treilea film din ceea ce a devenit deja o franciză.

Revenirea lui Daniel Craig în rolul principal, al abilului detectiv Benoit Blanc, a făcut parte dintre condițiile contractului, dar nu se cunosc detalii despre intriga care va cuprinde un nou caz aparent imposibil de rezolvat și un cerc larg de suspecți. Filmările sunt pe punctul de a începe și vor avea loc în Grecia.

Foarte tânăra Madelyn Cline a devenit vedetă după rolul lui Sarah Cameron din apreciatul serial Netflix „Outer Banks', în care a jucat alături de Chase Stokes, Madison Bailey, Rudy Pankow, Jonathan Daviss și Austin North. Eroina ei era o tânără bogată care se alătura, din spirit de aventură, unui grup de tineri hotărâți să găsească o comoară scufundată undeva, de-a lungul coastei, în Carolina de Nord. Numai că ei nu erau singurii aflați pe urmele uriașei sume de bani, iar pericolele cu care se confruntau în goana lor după comoară erau tot mai numeroase. Serialul s-a bucurat de mare succes, iar Netflix va lansa sezonul al doilea la sfârșitul lunii iulie.

Rolul din „Knives Out 2' este a treia colaborare a lui Madelyn Cline cu cei de la Netflix, care i-au intuit foarte bine potențialul de vedetă. Înainte de acesta și de „Outer Banks', ea a jucat în alt mare succes difuzat de platformă, „Stranger Things'. Atrăgătoarea actriță a jucat, de asemenea, în serialul HBO „Directori adjuncți' (lansat în 2016), în thrillerul „The Giant' (2019), care a avut premiera la Festivalul de film de la Toronto și în drama „Boy Erased – Confesiunile unui băiat' (2018), cu Lucas Hedges, Nicole Kidman și Joel Edgerton.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare