; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poza Madalina (2)

Mădălina Petre alias Veverița „e bine cu echipa PRO FM”

06 March 2019

Odată cu Pro FM Super Girl, concertul oferit de Pro FM tuturor superfetelor, echipa Pro FM câștigă o nouă voce cu șarm. Începând din 4 martie 2019, Sebastian Coțofană și Radu Țibulcă fac Dimineața blană' alături de noua super girl de la Pro FM, Mădălina Petre alias Veverița.

Mădălina Petre este pentru prima oară la radio în calitate de gazdă și, pe lângă susținerea noii sale echipe, are și sprijinul fostului ei coleg de emisiune și de voie bună, Cătălin Măruță:

Mădălinuța e o artistă talentată și un om carismatic, cu simțul umorului și cu foarte multe povești de spus. Întotdeauna mi s-a părut că vocea ei e bună nu doar pentru muzică, ci și pentru radio. Mă bucur mult pentru începutul ei la Pro FM. Îi țin pumnii și o să o ascult cât de des pot dimineața!'

Mădălina Petre are o experință de 11 ani în televiziune, conduce o școală de canto și face parte din band-ul RedBlonde.

Mă bucur tare mult să fac parte din echipa Pro FM, deoarece întotdeauna am fost de părere că în echipă se pot face mai multe lucruri frumoase decât de unul singur! Matinalul e ceva nou pentru mine, dar ține tot de divertisment și cu siguranță voi învăța de la colegii mei tot ce trebuie să știu despre acest capitol! Îmi place tare mult faptul că avem aceeași energie și că m-au primit lângă ei, super pozitivi! Să ne fie Dimineața Blană zic!', spune Veverița în legătură cu așteptările ei despre primele zile la matinalul Pro FM.

Prima apariție publică a Mădălinei alături de noii săi colegi va fi la concertul Pro FM Super Girl, care are loc joi, 7 martie, la ora 19:00. Smiley, Irina Rimes, Ioana Ignat și Mark Stam vor startul petrecerilor la feminin pe scena de la Parklake, avându-i ca gazde pe Sebastian Coțofană și Mădălina Vintilă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare