Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Pamfile s-a căsătorit în Dubai cu alesul inimii sale. Cine este soțul fostei asistente TV

Mădălina Pamfile s-a căsătorit în Dubai cu alesul inimii sale. Cine este soțul fostei asistente TV
4

de Cristina Țapu,

Mădălina Pamfile, fostă asistentă TV, s-a căsătorit cu alesul inimii sale în urmă cu doar câteva zile în urmă. Ceremonia a fost una discretă și a avut loc la mii de kilometri distanță de țara natală, tocmai în însoritul Dubai. Mădălina a distribuit imagini pe pagina personală de Instagram din ziua nunții și este evident că a strălucit în rochia de mireasă!

Mădălina Pamfile s-a căsătorit în Dubai cu alesul inimii sale

Ceremonia a avut loc pe un iaht, iar prietenele apropiate ale Mădălinei Pamfile au fost alături de ea în aceste momente deosebite. După ce au rostit jurămintele, cei doi îndrăgostiți au sărbătorit alături de prietenii lor pe ritmuri orientale și românești, iar fericirea s-a putut citi pe chipurile celor doi îndrăgostiți.

Anul trecut, Mădălina Pamfile vorbea despre ziua nunții și dezvăluia cum ar trebui să fie aceasta pentru a o considera una perfectă din toate punctele de vedere.

madalina-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Nu suntem căsătoriți, eu m-am gândit mai mult. Cererea vreau să fie lipsită de romantism, trebuie să fie foarte bine calculate lucrurile. Dimineața la noi în casă este agitație. Poate o să mă scoată la un restaurant, nu o să se pună în genunchi oricum. Discret, să nu atragem atenția.

Mi-aș dori o nuntă mai retrasă, noi în fața altarului nu putem să fim, asta pentru că suntem de religii diferite. O petrecere, vreau rochie albă, inelul eu mă voi duce să îl iau. Nu ne-am organizat încă”, povestea Mădălina Pamfile, conform Spynews.ro.

Cine este soțul Mădălinei Pamfile

Mădălina Pamfile și soțul său formează un cuplu de aproximativ șase și povestea lor de iubire curge cât se poate de lin. Fosta asistentă TV recunoaște că la început nu credea că el avea să-i devină partener de viață.

„Când am rămas însărcinată mi-a trebuit foarte multă liniște, când l-am întâlnit pe tatăl fetițelor mele mi-a cerut să stau mai mult în casă, să fiu mai liniștită. Am și crescut și nu mă mai pot expune atât de mult, asta nu înseamnă aia am uitat de unde am plecat. M-am maturizat. Noi ne cunoaștem de 10 ani, pe atunci eram pe drumuri diferite.

Acum șase ani, era primăvară, ne-am reîntâlnit și ne-am apropiat foarte mult. El a făcut primul pas. Nu a fost dragoste la prima vedere, asta pentru că ne-am cunoscut acum 10 ani. Ne-am dat o șansă, lucrurile au venit natural. Eu lui nu îi dădeam nicio șansă”, a declarat Mădălina, potrivit sursei menționate mai sus.

Bărbatul care a câștigat inima fostei asistente TV este un om de afaceri din Albania. Mădălina evită să distribuie în mediul online imagini cu acesta și preferă să păstreze discreția asupra legăturii lor. Împreună au doi copii și sunt mai fericiți ca oricând.

Sursă foto: Instagram Mădălina Pamfile

Citește și:




Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton