; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mădălina Manole lansează un nou album

12 May 2010

Madalina Manole isi lanseaza nu nou albumCântăreaţa îşi lansează astă seară în Music Club din Bucureşti, cel de-al nouălea album de studio din carieră intitulat 09 Mădălina Manole'. 

Cei care vor dori să fie alături de mine la această lansare să se aştepte la surprize, în primul rând muzicale. Împreună cu echipa mea de muzicieni, instrumentişti şi tehnicieni le voi prezenta celor ce-mi vor fi alături pe 12 mai în Music Club, aşa cum sugerează şi titlul albumului, o nouă Mădălina Manole', mărturiseşte artista.

Pentru noul material discografic, Mădălina a lucrat doi ani şi a ales cu atenţie 12 piese, 9 în limba română şi 3 în engleză, reprezentative pentru cei care trăiesc poveşti de iubire. În cântecele mele cânt despre mine şi viaţa mea, însă poveştile mele de viaţă sunt şi poveştile multora dintre fanii mei', declară Mădălina.

Primul single promovat de pe albumul 09 Mădălina Manole' se intitulează Marea Dragoste' şi poate fi ascultat pe site-ul artistei, madalinamanole.ro.

Cântăreaţa în vârstă de 42 de ani (cunoscută pentru melodiile Ei, şi ce?' şi Fată dragă') a devenit mamă pentru prima oară în luna septembrie a anului trecut, când a adus pe lume un băieţel pe nume Petru Jr.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare