Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea a strălucit la petrecerea organizată de Elton John după premiile Oscar. A purtat o rochie cu trenă și cu spatele gol

Mădălina Ghenea a strălucit la petrecerea organizată de Elton John după premiile Oscar. A purtat o rochie cu trenă și cu spatele gol
18

de Cristina Țapu,

Mădălina Ghenea, în vârstă de 36 de ani, a bifat o nouă apariție plină de eleganță la un eveniment monden organizat de către celebrul artist Elton John! Iată ce rochie a purtat actrița pe covorul roșu!

Mădălina Ghenea, strălucitoare pe covorul roșu de la petrecerea organizată după decernarea Premiilor Oscar

Petrecerile anuale de prestigiu organizate de Vanity Fair și Elton John după decernarea Premiilor Oscar sunt deja renumite la nivel mondial.

WEST HOLLYWOOD, CA – MARCH 10: Madalina Ghenea at the 32nd Annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing PartIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

În calitate de gazdă a evenimentului său, Elton John își propune să strângă fonduri pentru cercetarea și sprijinul persoanelor afectate de HIV-SIDA prin intermediul organizației sale de caritate. În 2024, printre invitați s-a numărat și Mădălina Ghenea, iar prezența ei a fost notabilă, captivând atenția tuturor cu apariția sa impresionantă.

La petrecerea anuală organizată de Elton John în beneficiul Fundației Elton John AIDS, au fost prezenți numeroși invitați de seamă, printre care Donatella Versace, Sharon Stone, Elizabeth Hurley, Zooey Deschanel, Patricia Arquette, Danny DeVito, Rhea Pearlman, Tim Allen, Alexis Bledel, Avril Lavigne și Heidi Klum. Actrița și modelul Mădălina Ghenea a strălucit la eveniment cu o apariție impresionantă, într-o rochie care i-a scos în evidență trupul sculptat.

Mădălina Ghenea a reușit să iasă în evidență în rândul multitudinii de celebrități internaționale. Starul a îmbrăcat o rochie elegantă, de culoare nude, accesorizată cu o trenă și detalii strălucitoare, însoțită de o crăpătură senzuală pe picior. Detaliul care a atras atenția asupra ținutei a fost spatele complet gol, pe care actrița a dorit să-l scoată în evidență în fața aparatelor de fotografiat.

Intervista – BCT – Festival Nazionale del Cinema e della Televisione 2021Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 18

Mădălina Ghenea s-a confruntat recent cu probleme de sănătate

În urmă cu câteva săptămâni, Mădălina Ghenea s-a confruntat cu probleme de sănătate, așa cum anunța și pe pagina contului personal de Instagram.

„Chiar când am crezut că devin mai puternică, Dumnezeu mi-a adus un alt test major în cale. Pentru toți care au așteptat un răspuns astăzi, îmi cer mii de scuze, dar corpul meu are nevoie de o mică pauză. Nu am ratat niciodată o zi de shooting și mereu am fost prezentă indiferent de situație, dar astăzi corpul meu nu m-a lăsat. Trebuie să le mulțumesc tuturor medicilor și personalului din spital care au avut atât de multă grijă de mine astăzi și celor care m-au făcut să mă simt puțin mai bine printr-o surpriză plină de semnificație„, scria Mădălina pe contul personal de Instagram, fără a oferi detalii sumplimentare.

Iată că artista s-a refăcut complet și și-a reluat activitățile obișnuite. De la anunțul privind starea ei de sănătate au trecut câteva săptămâni, iar Mădălina s-a bucurat între timp și de o vacanță în Insula Capri. Actrița a profitat de ocazie pentru a se fotografia în ipostaze provocatoare, pe o ambarcațiune luxoasă, spre bucuria fanilor care îi urmăresc activitatea din mediul online.

Sursă foto: Hepta – Profimedia – Instagram Mădălina Ghenea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton