Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea, o nouă apariție provocatoare pe Instagram. Actrița a renunțat la haine. Cum au reacționat fanii

Mădălina Ghenea, o nouă apariție provocatoare pe Instagram. Actrița a renunțat la haine. Cum au reacționat fanii
17

de Cristina Țapu,

Mădălina Ghenea, în vârstă de 37 de ani, a reușit să pună din nou pe jar internauții. Fotomodelul și actrița a distribuit o imagine provocatoare pe pagina personală de Instagram, iar laudele internauților nu au întârziat să apară.

Mădălina Ghenea, o nouă apariție provocatoare pe Instagram

Mădălina Ghenea continuă să atragă atenția prin stilul său inconfundabil, iar cea mai recentă apariție a sa a stârnit un val de comentarii pe rețelele sociale. Actrița a distribuit o imagine în care apare purtând un bikini auriu și un sutien în aceeași nuanță, iar postura provocatoare în care a pozat i-a determinat pe fani să ia cu asalt secțiunea de comentarii.

Venice Diva E Donna Prize Red CarpetIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

„Ne-ai omorât pe toți, Mădălina”/ „Wow, ce femeie frumoasă”/ „Ești printre puținele vedete din România care arată atât de bine”/ „Așa frumusețe…nu se poate”/ „Ce femeie… rară”/ „Ești superbă”/ „Divină, n-am cuvinte pentru frumusețea ta”  au fost doar o parte dintre comentariile internauților.

Născută pe 8 august 1987 în Slatina, România, Ghenea și-a început cariera în modeling, atrăgând atenția agențiilor din Italia și Franța. În scurt timp, ea a devenit imaginea unor branduri de renume și a apărut în numeroase campanii publicitare de succes. Cu o înfățișare elegantă, Madalina Ghenea a fost remarcată rapid pe scenele modei din întreaga lume.

Mădălina Ghenea, carieră de succes în Italia

Cariera ei în actorie a început să strălucească odată cu participarea la diverse producții cinematografice de succes. Unul dintre momentele definitorii în cariera sa a fost apariția în filmul „Războiul Mintii” (2012), regizat de Terrence Malick, unde a avut ocazia să lucreze alături de actori consacrați precum Sean Penn și Jessica Chastain. 

Mădălina Ghenea a fost foarte discretă de-a lungul anilor. A ținut sarcina ascunsă pentru o bună perioadă de timp și, chiar și după ce a adus-o pe lume pe Charlotte în 2017, au fost rare momentele în care a dezvăluit fotografii cu micuța.

Charlotte locuiește alături de mama sa în Italia după despărțirea părinților săi. Actrița a dezvăluit că micuța primește o pensie alimentară în valoare de 1.500 de euro de la Matei Stratan, tatăl său. Apropiații tânărului om de afaceri își doresc ca micuța să petreacă mai mult timp în România pentru a fi alături de ei. La fel și tatăl copilei, care este nevoit să facă naveta în Italia pentru a-și vedea fetița.

Sursă foto: Hepta – Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton