Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea și-a panicat fanii după ce s-a afișat cu masca de oxigen pe față și cu perfuzii: „E timpul să-mi dezvălui secretul”

Mădălina Ghenea și-a panicat fanii după ce s-a afișat cu masca de oxigen pe față și cu perfuzii: „E timpul să-mi dezvălui secretul”
13

de Cristina Țapu,

Mădălina Ghenea, în vârstă de 36 de ani, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Actrița depune efort considerabil pentru a-și menține condiția fizică și apelează la tot felul de proceduri. Cea mai recentă dintre intervenții i-a panicat, însă, pe fani, care s-au gândit la cele mai rele scenarii.

Mădălina Ghenea aplează la terapie hiberbară pentru a se menține tânără

Mădălina Ghenea a stârnit atenția printr-o serie de fotografii recente postate pe Instagram, în cadrul secțiunii Instastory. Ea s-a afișat online purtând o mască de oxigen, iar ulterior a oferit explicații cu privire la motivele acestei situații. Nu a fost vorba despre un tratament medical complex, ci despre o procedură care contibuie la regenerarea rapidă a organismului.

Cu puțin timp în urmă, Mădălina Ghenea s-a prezentat online purtând o mască de oxigen. Contrar impresiei internauților, actrița nu se confruntă cu probleme de sănătate; dimpotrivă, acordă o atenție deosebită stării sale generale, atât interioare, cât și exterioare. Astfel, Mădălina a ales să recurgă la un nou tip de terapie.

madalina-ghenea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Bine, prieteni, e timpul să-mi dezvălui secretul. Așa dorm eu.(…) Este o cameră hiperbară”, a scris Mădălina Ghenea pe rețelele de socializare.

Terapia cu oxigen hiperbaric este un tratament medical în care pacientul respiră oxigen pur într-un mediu cu presiune ridicată, într-o cameră specială numită cameră hiperbarică. Această terapie utilizează principiul că, sub o presiune crescută, concentrația de oxigen în sânge crește semnificativ, facilitând astfel vindecarea și recuperarea în diverse afecțiuni.

În timpul terapiei cu oxigen hiperbaric, pacientul intră într-o cameră hiperbarică presurizată, iar presiunea este crescută peste presiunea atmosferică normală. În acest mediu, pacientul inhalează oxigen pur la concentrații mai mari decât cele disponibile la nivelul mării. Acest proces poate sprijini vindecarea rănilor, ameliorarea simptomelor anumitor boli.

Mădălina Ghenea strălucește pe podiumurile de modă și pe covor roșu

Născută pe 8 august 1987 în Slatina, România, Ghenea și-a început cariera în modeling, atrăgând atenția agențiilor din Italia și Franța. În scurt timp, ea a devenit imaginea unor branduri de renume și a apărut în numeroase campanii publicitare de succes. Cu o înfățișare elegantă și o prezență magnifică, Madalina Ghenea a fost remarcată rapid pe scenele modei din întreaga lume.

Cariera ei în actorie a început să strălucească odată cu participarea la diverse producții cinematografice de succes. Unul dintre momentele definitorii în cariera sa a fost apariția în filmul „Războiul Mintii” (2012), regizat de Terrence Malick, unde a avut ocazia să lucreze alături de actori consacrați precum Sean Penn și Jessica Chastain. Performanța ei a fost lăudată, consolidându-i reputația ca fiind o actriță talentată.

Sursă foto: Instagram Mădălina Ghenea

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton