Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea și-a serbat fiica. Charlotte a împlinit șapte ani și seamănă leit cu celebra sa mamă: „Am creat o operă de artă”

Mădălina Ghenea și-a serbat fiica. Charlotte a împlinit șapte ani și seamănă leit cu celebra sa mamă: „Am creat o operă de artă”
11

de Cristina Țapu,

Mădălina Ghenea este cunoscută pentru discreția sa și nu este obișnuită să împărtășească prea multe detalii despre viața ei personală, preferând să o păstreze în mare măsură departe de ochii lumii. Cu toate acestea, recent, actrița a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale, Charlotte, împărtășind o serie de imagini adorabile cu micuța de 7 ani.

Mădălina Ghenea a organizat o petrecere pe cinste de ziua fiicei sale

Mădălina Ghenea petrece mult timp alături de fiica ei. Recent, vedeta a împărtășit câteva instantanee cu micuța sa, care a sărbătorit frumoasa vârstă de 7 ani. Actrița i-a transmis un călduros „La mulți ani”, mândrindu-se cu fiica sa, care crește cu fiecare zi ce trece și îi devine tot mai asemănătoare.

fiica-madalina-gheneaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Totodată, Mădălina Ghenea a dezvăluit publicului simțul estetic al fiicei sale, care își explorează creativitatea în domeniul modei și al frumuseții, bucurându-se de experimente cu nuanțe și machiaje.

„În urmă cu șapte ani am creat o operă de artă”, a scris Mădălina Ghenea în dreptul unei fotografii care o înfățișează pe Charlotte machiată festiv și coafată.

În plus, Mădălina Ghenea i-a pregătit fiicei sale un tort delicios, iar Charlotte a fost extrem de încântată atunci când a suflat în lumânări.

Madalina-Ghenea-Charlotte-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 11

Mădălina Ghenea locuiește în Italia alături de fiica sa, Charlotte

Mădălina Ghenea a fost foarte discretă de-a lungul anilor. A ținut sarcina ascunsă pentru o bună perioadă de timp și, chiar și după ce a adus-o pe lume pe Charlotte în 2017, au fost rare momentele în care a dezvăluit fotografii cu micuța. 

Charlotte locuiește alături de mama sa în Italia după despărțirea părinților săi. Actrița a dezvăluit că micușa primește o pensie alimentară în valoare de 1.500 de euro de la Matei Stratan, tatăl său.

Matei Stratan și Mădălina Ghenea au pus capăt relației lor acum 7 ani, dar nu au reușit să ajungă la un acord privind programul fiicei lor care să satisfacă și familia paternă. Apropiații tânărului om de afaceri își doresc ca micuța să petreacă mai mult timp în România pentru a fi alături de ei. La fel și tatăl copilei, care este nevoit să facă naveta în Italia pentru a-și vedea fetița.

Sursă foto: Instagram Mădălina Ghenea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton