Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea, pictorial îndrăzneț în elicopter. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut-o: „Ca o zeiță a Olimpului!”

Mădălina Ghenea, pictorial îndrăzneț în elicopter. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut-o: „Ca o zeiță a Olimpului!”
17

de Cristina Țapu,

Nu trece nici măcar o săptămână fără ca Mădălina Ghenea să își uimească fanii cu o apariție îndrăzneață pe internet. De această dată, actrița populară a postat o serie de fotografii în care apare coborând dintr-un elicopter, îmbrăcată într-o rochie extrem de provocatoare, iar urmăritorii ei au reacționat imediat și au complimentat-o pentru modul în care arată.

Mădălina Ghenea, noi imagini provocatoare

Actrița Mădălina Ghenea se mândrește cu o siluetă deosebită și, atunci când apare în fotografii, își evidențiază și talentul de model. Frumoasa româncă își încântă frecvent fanii de pe rețelele de socializare cu apariții atât elegante, cât și provocatoare. Recent, Mădălina a fost surprinsă într-o serie de fotografii în timp ce cobora dintr-un elicopter, unde rochia decupată și vântul au făcut la un pas de a crea o gafă vestimentară.

„Frumusețea ta este dumnezeiască, iar chipul tău seamănă atât de mult cu Sophia Loren. „Ești ca o zeiță a Olimpului”, „Cea mai frumoasă din lume”, „Incredibil de frumoasă” , au fost doar o parte dintre complimentele pe care Mădălina Ghenea le-a primit din partea fanilor.

ghenea 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Născută pe 8 august 1987 în Slatina, România, Ghenea și-a început cariera în modeling, atrăgând atenția agențiilor din Italia și Franța. În scurt timp, ea a devenit imaginea unor branduri de renume și a apărut în numeroase campanii publicitare de succes. Cu o înfățișare elegantă și o prezență magnifică, Madalina Ghenea a fost remarcată rapid pe scenele modei din întreaga lume.

Cariera ei în actorie a început să strălucească odată cu participarea la diverse producții cinematografice de succes. Unul dintre momentele definitorii în cariera sa a fost apariția în filmul „Războiul Mintii” (2012), regizat de Terrence Malick, unde a avut ocazia să lucreze alături de actori consacrați precum Sean Penn și Jessica Chastain. 

Mădălina Ghenea își crește singură fiica pe care o are cu Matei Stratan

Mădălina Ghenea a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Matei Stratan, tatăl micuței Charlotte. După ce s-a despărțit de omul de afaceri, Mădălina și fiica ei s-au mutat la Milano. Într-un interviu recent, vedeta a vorbit despre împlinirea pe care i-o aduce fiica sa, pe care o consideră marea sa realizare.

Madalina-Ghenea-Charlotte-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 17

„Acum reușesc să împart foarte bine și cariera, și timpul care de fiecare dată este o prioritate pentru mine, timpul petrecut cu fiica mea și cu părinții mei, cu familia. Eu sunt și mamă, și tată, și mi-am dorit-o foarte mult. Este marea mea realizare, este cel mai important proiect al meu, pentru că este un proiect, cu siguranță”, a declarat Mădălina Ghenea, în cadrul unui interviu oferit pentru Antena Stars.

După ce în presă au apărut informații conform cărora Matei i-ar fi cumpărat un apartament, Mădălina Ghenea a simțit nevoia să clarifice situația. Vedeta a postat un mesaj explicativ într-un Instastory.

„Iar aberații! Nu am primit absolut nimic de la nimeni, plăresc singură chiria la Milano, nu plătește nimeni nimic pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei. Încetaţi cu prostiile!”, a fost mesajul actriței.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton