Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea, mândră de filmul ei „Deep Fear”. Producția se află pe primele locuri în topul Netflix. „Am reușit!”

Mădălina Ghenea, mândră de filmul ei „Deep Fear”. Producția se află pe primele locuri în topul Netflix. „Am reușit!”
17

de Cătălina Matei,

Filmul „Deep Fear”, în care Mădălina Ghenea are rolul principal, dar pentru care a fost și producător executiv, este disponibil de câteva zile pe Netflix. Iar actrița este extrem de fericită, căci producția a ajuns pe primele locuri în topul celor mai vizionate filme de pe celebra platformă de streaming.

„Deep Fear”, filmul în care Mădălina Ghenea o interpretează pe Naomi, personajul principal, a avut premiera anul trecut, iar acum este disponibil pe Netflix. Românca nu doar că a făcut parte din distribuție, ci a fost și producător executiv.

Acest lucru este uriaș! Numărul 1 în top 10 pe @netflix cam peste tot în lume! Numărul 2 în SUA, numărul 2 în Marea Britanie. Nu pot să cred asta! Plâng de-mi ies ochii. În calitate de actriță în rol principal și producător executiv al acestui proiect, trebuie să spun că nu pot mulțumi îndeajuns fiecărei persoane implicate! Am reușit!”, a scris fericită Mădălina Ghenea pe contul său de Instagram, în dreptul unor capturi cu topurile Netflix din toată lumea.

Ce rol are Mădălina Ghenea în „Deep Fear”

În „Deep Fear”, Mădălina Ghenea o interpretează pe Naomi, o navigatoare. Aceasta pornește pe cont propriu, pe iahtul ei, către Granada, unde urmează să-și întâlnească iubitul, pe Jackson (interpretat de Ed Westwick). Călătoria ei de trei zile la bordul iahtului „The Serenity” devine periculoasă atunci când o furtună o abate de la traseu.

Ocolind o insulă pustie, frumoasa Naomi răspunde unui semnal SOS și găsește trei supraviețuitori care se agață de o epavă. Însă lucrurile iau o turnură sinistră atunci când cei trei, care sunt traficanți de droguri, o obligă să recupereze aproape o tonă de cocaină din epavă.

Totuşi, planul este dat peste cap de apariția rechinilor-tigru atrași de cadavrele din epavă.

Am iubit acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată. Este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, că pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”, spunea Mădălina Ghenea pentru Hollywood Reporter, la scurt timp după ce a primit rolul.

Mădălina Ghenea, la festivalul de film de la Veneția 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Imagini incitante, cu fostul iubit

Cu câteva zile în urmă, Mădălina Ghenea a stârnit multe comentarii după ce a postat imagini incitante în care românca apare alături de fostul ei iubit Philipp Plein, la 7 ani după ce s-au despărțit. Cei doi foști îndrăgostiți nu s-au împăcat, așa cum s-ar fi putut crede la prima vedere.

De altfel, multe dintre comentariile urmăritorilor de pe Instagram au fost destul de acide. „Lucia nu este geloasă? Ședință foto cu fosta iubită”,  este unul dintre mesajele primite de Mădălina, în care se face referire la actuala parteneră a lui Philipp Plein.

Mădălina Ghenea alături de fostul iubit Philipp Plein, la 7 ani de la despărțireIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 17

De fapt, fotografiile cu pricina fac parte dintr-un pictorial, realizat de Mădălina Ghenea și Philipp Plein pentru un brand de ochelari al fostului iubit.

Foto: Hepta; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton