Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea, spectaculoasă pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția 2023. A fost însoțită de iubitul ei, Grigor Dimitrov

Mădălina Ghenea, spectaculoasă pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția 2023. A fost însoțită de iubitul ei, Grigor Dimitrov
12

de Roxana Mirea,

Mădălina Ghenea a strălucit la Festivalul de Film de la Veneția 2023 cu prezența ei elegantă și distinsă pe covorul roșu. Actrița româncă a captivat atenția publicului și a presei prin alegerea ei vestimentară. Aceasta nu a fost singură la eveniment, ci alături de iubitul ei, tenismenul Grigor Dimitrov. 

Mădălina Ghenea, la Festivalul de Film de la Veneția 2023 

Printre celebritățile care au strălucit pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția 2023 s-a numărat și Mădălina Ghenea. Aceasta atras cu siguranță atenția tuturor prin alegerea ei vestimentară, purtând o rochie absolut superbă. 

La 36 de ani, actrița româncă nu a dezamăgit nici de această dată. Ea a optat pentru o rochie albă cu spatele gol și o deschizătură laterală, care a pus în evidență picioarele sale tonifiate și bronzate. 

Desigur, machiajul perfect, părul lăsat liber pe spate și o capă cu pene purtată pe umeri au completat cu eleganță aspectul ei și au contribuit la prezența sa impecabilă. 

Venice Origin PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

La eveniment, actrița româncă nu a fost singură, ci a venit însoțită de iubitul ei, tenismenul Grigor Dimitrov. Acesta a avut și el o prezență impecabilă, alegând să poarte un costum albastru pe care l-a combinat cu o cămașă albă.  

Cei doi au fost surprinși într-o plimbare cu barca. Cei doi și-au arătat iubirea și fericirea în public, făcând gesturi tandre și zâmbindu-și unul altuia cu afecțiune, potrivit filmnow.ro.

Madalina Ghenea and Grigor Dimitrov in VeniceIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 12

Mădălina Ghenea și-a asumat relația cu Grigor Dimitrov  

Recent, Mădălina Ghenea a confirmat public relația ei cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, care a fost în trecut clasat pe locul 8 în lume, după ce au fost surprinși împreună de două ori în tribunele arenelor de tenis din Madrid și Roma, și chiar au mers la cină împreună, Mădălina a postat câteva fotografii provocatoare cu sportivul, deși le-a șters ulterior.  

Cu toate acestea, ei și-au făcut declarații de dragoste pe platforme precum InstaStory, iar Grigor Dimitrov i-a trimis mesaje chiar de pe terenul de tenis după fiecare victorie.  

Sursa Foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton